Ενώνουμε τις φωνές μας για καλό σκοπό, τραγουδάμε για την «Φλόγα».

Στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων του GiocondArt café, πριν την βδομάδα των παθών, διοργανώνουμε ένα Φεστιβάλ μουσικής με σκοπό να στηρίξουμε οικονομικά τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

tragoudame_gia_floga_afisa_2017_04_001

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Κάθε μικρή βοήθεια είναι για μας μεγάλη.

Παρουσιάζει ο Αποστόλης Αρμάγος

16:00-17:00 The φλισκούνι band
Με βάρκα την φωνή, κουπί το λαούτο και τον αέρα των πνευστών να φουσκώνει τα πανιά, σας ταξιδεύουμε στην ιστορία της ελληνικής μουσικής από το χθές μέχρι το σήμερα.
17:00-18:00 Donair live
Ένα μουσικό ταξίδι με ακουστικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών, από τον  Στόκα, στον Ρασούλη και τα Υπόγεια Ρεύματα και από την Τσαλιγοπούλου, στην Κανά και την Αλεξίου, με δυνατές εναλλαγές.
18:00-18:30 Encardia
Ένα ελληνικό συγκρότημα που εμπνέεται, δημιουργεί και παρουσιάζει μουσικές και τραγούδια μέσα απο την πλούσια μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου.
18:30-19:00 Ηλίας Λιούγκος – Βασίλης Γισδάκης
Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές, φίλοι και συνεργάτες του Μάνου Χατζιδάκι, μας παρουσιάζουν τραγούδια από τη δική τους μουσική πορεία, αλλά και τραγούδια που αγάπησαν.
19:00-19:30 Ξένια Ροδοθεάτου
Η νέα ερμηνεύτρια, με πολλές συνεργασίες και προσωπική πορεία, παρουσιάζει τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, με μια φωνή που ξεχωρίζει για τη ζεστή χροιά της.
19:30-20:00 Καλλιόπη Ηλιοπούλου
Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Καλλιόπη Ηλιοπούλου, είναι μιά νέα πρόταση για τα μουσικά δρώμενα του τόπου. Παρουσιάζει δικά της και όχι μόνο τραγούδια.
20:00-20:30 Μάριος Σαρέλας
Ο ιδρυτής, ενορχηστρωτής και μπροστάρης του Βαλκανικού συγκροτήματος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ε.Κ.Π.Α. μας παρουσιάζει τραγούδια από το Ελληνικό πεντάγραμμο με έναν δικό του, μοναδικό τρόπο.
20:30-21:00 Διαμαντής Διαμαντίδης
Ο τραγουδιστής και «ψυχή» του συγκροτήματος «Μητέρα Φάλαινα τυφλή», παρουσιάζει τραγούδια επηρεασμένα από τα ηχοχρώματα των Waterboys, των Arcade Fire, του Dave Matthews και του Paul Weller, αλλά και την τραγουδοποιία του Βαγγέλη Γερμανού, του Δήμου Μούτση και του Θανάση Παπακωνσταντίνου.
21:00-22:30 Έντεχνο ελληνικό πρόγραμμα
Ο Στέλιος Γκρέκας, ο Δημήτρης Κρυφός και ο Γιάννης Ζαχαρόπουλος μας ξεσηκώνουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν.
22:30-00:00 Λαϊκό Πρόγραμμα
Η Βασιλική Παρασκευοπούλου και ο Στέλιος Τσάκας επαναλαμβάνουν για άλλη μια φορά το πρόγραμμα που αγαπήσαμε.


Κυριακή 9 Απριλίου

GiocondArt café
Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άνω Ιλίσια
215 5014291

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here