Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα εγκαινιάσει τα “Afternoon Jams” στη μουσική σχολή Πυξίδα της Κηφισιάς, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στις 20:00.

Τα «Afternoon Jams” είναι μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα γνωστοί μουσικοί δημιουργοί, στον ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση χώρο της Πυξίδας. Σε αυτά τα afternoon jams θα υπάρξουν σίγουρα απρόβλεπτες και αναπάντεχες εκπλήξεις – συναντήσεις απο φίλους μουσικούς και καλλιτέχνες. Mαζί του θα τζαμάρουν μουσικοί και καθηγητές της σχολής.

Στόχος είναι μέσα από αυτά τα live να δημιουργηθεί μια νέα μουσική σκηνή στην Κηφισιά, που θα φιλοξενήσει σημαντικούς και αγαπημένους στο κοινό καλλιτέχνες, σε έναν προσεγμένο και οικοίο χώρο.

pliatsikas_miliokas_live_2015_06_024

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το νέο του album «Ενας Ολοκαίνουργιος Κόσμος», ενώ έκανε και το συγγραφικό του ντεμπούτο με το βιβλίο «Το Ονομα».

Η Πυξίδα κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες από την δημιουργία της να αποτελέσει την πιο αξιόπιστη μουσική σχολή της περιοχής, καλύπτοντας ένα κενό στο χώρο των μουσικών σχολών.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, οι μαθητές μπορούν να διδαχθούν όλα τα μουσικά όργανα, ανώτερα θεωρητικά ,καθώς και τμήματα με κλασική, παραδοσιακή Rock και Metal μουσική. Στην Πυξίδα διδάσκουν έμπειροι καθηγητές, ενώ γνωστοί καλλιτέχνες, όπως πρόσφατα ο Μίλτος Πασχαλίδης, πραγματοποιούν συχνά κύκλους μαθημάτων και σεμινάρια πάνω στο τραγούδι και τη σύνθεση.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Νίκος Σάλτας: Πλήκτρα
Γιώργος Λιβαδάς: Τύμπανα
Χάρης Μιχαηλίδης: Ηλεκτρική κιθάρα

Ωρα έναρξης: 20.00
Είσοδος: 10 ευρώ με ρόφημα ή κρασί.

Κηφισίας 232, Κηφισιά
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 8013300

www.pyxidamusicschool.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here