Αυτό το Σάββατο 25 Οκτωβρίου και το Σάββατο 1 Νοεμβρίου οι νύχτες στο Mike’s Irish Bar γίνονται Φλασμπακ και μας πηγαίνουν πίσω, στην εποχή της ανέμελης, πραγματικής διασκέδασης! Το αγαπημένο σας στέκι μεταμορφώνεται σε ντίσκο και φυσικά θα ακούμε live όλες τις αγαπημένες επιτυχίες από τις δεκαετίες των 70’s, 80’s & 90’s από τους VHS και την Πωλίνα σε δυο εξαιρετικές βραδιές που θα σας μείνουν αξέχαστες!! 

polina_vhs_dt_afisa_2014_10

Αν κι εσύ είχες κάποτε χαίτη, φορούσες βάτες και μεγάλα σκουλαρίκια, σκαρπίνι με άσπρη αθλητική κάλτσα και αμάνικα «no problem», αν τύπωνες τα σιδερότυπα από το Μπλεκ και τη Μανίνα στα μπλουζάκια σου και γνωρίζεις ποιοί είναι ο Ralph Macchio, o Michael J. Fox και ο Michael Cretu τότε είσαι ο άνθρωπός μας! Αν πάλι δεν γνωρίζεις τι σου λέμε και θες να πάρεις μια ιδέα από τον παλμό της δεκαετίας του 80 τότε είσαι ευπρόσδεκτος στο Live των δυναμικών VHS!

Classic 80s & disco tracks όπως δεν τα έχετε ξανακούσει. Ένα non-stop ρεπερτόριο από τις μεγαλύτερες ξένες αλλά και ελληνικές pop 80’s και 70’s, disco soul και rock επιτυχίες, ένα εξαιρετικό frontline αποτελούμενο από 2 δροσερά κορίτσια στις φωνές, την Ευγενία και τη Βίκυ και τον band leader Spy στο μπάσο και τη φωνή.

Θα σας πάμε ένα βήμα… πίσω και αφήστε τους άλλους να εξελίσσονται!

Σάββατο 25 Οκτωβρίου
Σάββατο 1 Νοεμβρίου

 Είσοδος: 8€,

 Mikes Irish Bar:
Σινώπης 6, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7776797

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here