Η προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, η οποία αναβλήθηκε λόγω απρόσμενης καταρρακτώδους βροχής, μετατίθεται για την Πέμπτη 22 Ιουνίου στον ίδιο χώρο.

Όσα εισιτήρια έχουν προπωληθεί ισχύουν κανονικά

————————–

Mετά από τη συναρπαστική παρουσίαση του «ΑΝΙΜΕ», της τελευταίας σειράς τραγουδιών του, σε μία σειρά sold out παραστάσεων κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν, ο Φοίβος Δεληβοριάς μεταφέρει αυτό το καλοκαίρι τη νέα του παράσταση σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του εμφανίζονται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.

Με την «φωτεινή δέσμη» Νεφέλη Φασούλη, το γενναίο πλήρωμα των φίλων (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto) και με την εκλεκτή συμμετοχή του παραγωγού της «Καλλιθέας» Χρήστου Λαϊνά, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στη Θεσσαλονίκη για να βρουν ό,τι δεν φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.

Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός.

Νεφέλη Φασούλη – Τραγούδι
Κωστής Χριστοδούλου – Πλήκτρα
Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα
Κώστας Παντέλης – Κιθάρες
Yoel Soto – Μπάσο
Χρήστος Λαϊνάς- Κιθάρες, synth

Ηχολήπτης: Γιάννης Πετρόλιας
Artwork αφίσας – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής

Πέμπτη 22 Ιουνίου
Ώρα προσέλευσης : 20:00
Ώρα έναρξης : 21:00

Φεστιβαλ Μονής Λαζαριστών
Θεσσαλονίκη

τιμές εισιτηρίων :
Προπώληση : 15 ευρώ
Ταμείο : 18 ευρώ

Προπώληση: viva.gr

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα συναυλιών του Φοίβου Δεληβοριά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here