Η Φωτεινή Δάρρα και τα παιδιά από την Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν νέο νόημα στο αγαπημένο τραγούδι «Χρώμα Δεν Αλλάζουνε Τα Μάτια», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι.

Τα έσοδα του τραγουδιού θα διατεθούν στον Ξενώνα Βρεφών SOS, που λειτουργούν τα Παιδικά Χωριά SOS στο Μαρούσι, για την αποκατάσταση και θεραπεία βρεφών και μικρών παιδιών ως 5 ετών, που έχουν υποστεί κακοποίηση ή σοβαρή παραμέληση ή έχουν εγκαταλειφθεί στα μαιευτήρια.

Συνεχίζοντας τις δράσεις της για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων, που ξεκίνησαν με τις διαδικτυακές συναυλίες της μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, η Φωτεινή Δάρρα ενώνει τη φωνή της με τις φωνές των παιδιών της χορωδίας Σπύρου Λάμπρου που τραγουδούν από το σπίτι, στέλνοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα πως …«στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε»!

Το «Χρώμα Δεν Αλλάζουνε Τα Μάτια» του Δημήτρη Παπαδημητρίου, σε στίχους Μιχάλη Γκανά κυκλοφόρησε το 1997, ως σάουντρακ της σειράς «Λόγω τιμής» και, έκτοτε, παραμένει διαχρονικό, γνωρίζοντας μεγάλη και μαζική αποδοχή από το κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here