Κρήτη και Μακεδονία ανταμώνουν επί σκηνής σε μια δυναμική μουσική σύμπραξη. Πρωταγωνίστριες δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες, σολίστριες και δημιουργοί…

Η Γεωργία Νταγάκη υποδέχεται επί σκηνής την Ελευθερία Πάτση. Κοινά τους στοιχεία η αγάπη τους για τη μουσική και το «Άγριο Πάθος» μιας καρδιάς που «δε λέει να μάθει»!

Εκεί όπου οι διασκευές μετατρέπουν την παράδοση σε ροκ και τρανς ρυθμούς και το λαϊκό τραγούδι σε μπλουζ! Όλα αυτά σε ένα πρόγραμμα βασισμένο στην ενέργεια και συμμετοχή του κοινού.

Την ομάδα ολοκληρώνουν πέντε εκλεκτοί μουσικοί σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και συναίσθημα.

Ταξίδεψε όλο το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο. Έσυρε τον «χορό» της απ’ άκρη σ’ άκρη και τώρα είναι έτοιμη να έρθει και πάλι κοντά μας! Η ασταμάτητη Γεωργία Νταγάκη θα επιστρέψει από εκεί που ξεκίνησε. Στην σκηνή του Σταυρού του Νότου, μετά από χρόνια θα μας «ξανασυστήσει» αγαπημένα τραγούδια με τον δικό της μοναδικό τρόπο και θα μας χαρίσει δύο αξέχαστα βράδια όπως ξέρει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια!

Η Ελευθερία Πάτση, η αγαπημένη Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια με αρκετές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της θα παρουσιάσει το δικό της πρόγραμμα με τα αγαπημένα της τραγούδια και φυσικά τραγούδια από την δική της προσωπική πορεία που έχει καταγράψει τα τελευταία χρόνια!

Συμμετέχουν
Νίκος Ταβουλάρης (κιθάρα)
Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα)
Peter Jaques (τρομπέτα, κλαρίνο)
Μιχάλης Γαλάνης (τύμπανα)
Γιώργος Γαζής (μπάσο)

Ηχοληψία: Άγγελος Πετκίδης

Παρασκευές 1 & 8 Νοεμβρίου

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here