Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του λαϊκού μας τραγουδιού, παρέα με το μπουζούκι του, μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών και αγαπημένων καλεσμένων μας προσκαλεί στη μουσική σκηνή Ίλιον Plus για δύο Παρασκευές, 14 και 21 Οκτωβρίου.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα υποδεχτεί αγαπημένους καλεσμένους όπως οι Μάκης Ψαραδέλλης, Αντρέας Παππάς, Νίκος Φάρφας και Νίκος Χατζηδημητρίου και μας υπόσχεται όπως πάντα, αυθεντική διασκέδαση με τραγούδια που συγκινούν τους γνώστες και λάτρεις του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού.

Με υπέροχα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει κατά την μουσική πορεία όπως τα Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, Στη σκέψη της τρελής, Ο γκρεμός, Πρώτο φθινόπωρο, Το σκάκι, Ο κουρασμένος δρόμος μου, Οι γυναίκες οι παλιές και άλλα, καθώς και με τραγούδια – διαμάντια του λαϊκού μας τραγουδιού, θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Είπα να έρθω αγάπη να σε βρω». Στο φιλόξενο χώρο του Ίλιον Plus ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η ορχήστρα του θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι με τίτλο «Για εκείνη» σε μουσική του Βαγγέλη Μαχαίρα και στίχους της Τασίας Δικοπούλου.

Συμμετέχουν οι Μάκης Ψαραδέλλης (14 & 21/10), Αντρέας Παππάς (14/10),
Νίκος Φάρφας (14/10) και Νίκος Χατζηδημητρίου (21/10)

Παίζουν μαζί του οι μουσικοί Χρήστος Κουμούσης στο πιάνο, ο οποίος έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια, Βασίλης Παπαδόπουλος στο μπουζούκι, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης στην κιθάρα και στο τραγούδι, Νίκος Σκομόπουλος στα τύμπανα και Γιάννης Γρυπαίος στο μπάσο.

Παρασκευές 14 & 21 Οκτωβρίου
Έναρξη: 22:00

Ίλιον Plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Τηλ: 2108824383, 6983600510

Είσοδος: 10 ευρώ
Το εισιτήριο καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας: 8€ (πρώτο ποτήρι μπύρα / κρασί) ή 10€ (πρώτο ποτό).
(Δεύτερο ποτήρι μπύρα / κρασί : 6€, δεύτερο ποτό: 8€)
Μπουκάλι ποτό: 70€ ανά 4 άτομα / Μπουκάλι κρασί 35€ ανά 2 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

* Για την διευθέτηση των θέσεων καθημένων σε τραπέζια, επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων σας στο 2108824383 ή στο 6983600510.

* Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here