Οι ξεχωριστοί Γιαγκίνηδες μας προσκαλούν για 4 συνεχόμενες Παρασκευές στον Σταυρό του Νότου Plus να μας ξεσηκώσουν μέσα από αγαπημένα ρεμπέτικα και κλασικά λαϊκά τραγούδια παιγμένα με την νεανική τους ορμή και τον ξεχωριστό τους τρόπο!

Οι νεαροί Γιαγκίνηδες που αυτό – χαρακτηρίζονται ως ρεμπέτικο – λαϊκοπαραδοσιακό σχήμα, έχουν αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών προκαλώντας «χαμό» στα social media, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Δημιουργήθηκαν το 2019 από δύο νεαρούς μουσικούς, τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, οι οποίοι αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για την ρεμπέτικη μουσική παίζοντας μουσική στα στενά της Θεσσαλονίκης.

Mετά από μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, κατά την διάρκεια της οποίας συμμετείχαν και σε αρκετά φεστιβάλ, ξεκινούν τις χειμερινές τους εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου Plus με full band, όπου θα παρουσιάσουν, εκτός από τα αγαπημένα τους ρεμπέτικα και λαϊκά, και τα δικά τους καινούργια τραγούδια όπως την δημοφιλή πια «Καταφερτζού» και τον συγκινητικό «Αντάμη»!

Γιαγκίνηδες:
Παναγιώτης Σικλαφίδης – μπουζούκι, φωνή
Σπύρος Ζήσης – κιθάρα, φωνή
Σπύρος Κουρουμπέτσης – τύμπανα, κρουστά
Βαγγέλης Θεοδωρίκας – μπάσο
Έρση Μεϊτανίδου – φλάουτο

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου
Παρασκευή 3, 10 και 17 Νοεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 22.00

Σταυρός του Νότου
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

Εισιτήριο θέασης: 13 ευρώ (Το εισιτήριο θέασης αφορά στην είσοδο στον χώρο)

* Προπώληση εισιτηρίων στο more.com
** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
*** Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here