Η Γιάννα Βασιλείου μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι “Θέλει ο Έρωτας Αέρα” σε μουσική του Δημήτρη Μπαλογιάννη και στίχους της Ελένης Φωτάκη, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία τους σε ένα τραγούδι!

Με συνειδητοποιημένο ήχο, η Γιάννα Βασιλείου επιστρέφει με ένα κομμάτι γεμάτο ρυθμό και συναίσθημα, προάγγελο του δίσκου που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Χαρισματική και ταλαντούχα, με ζεστή και καθαρή χροιά, ξεδιπλώνεται για ακόμη μια φορά υμνώντας την ανεξαρτησία μέσα στον έρωτα μέσα από τη δυναμική της ερμηνεία και τη γνώριμη πια ενορχηστρωτική προσέγγιση που χαρακτηρίζει τα τραγούδια της.

Το «Θέλει ο Έρωτας Αέρα», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, συνοδεύεται από το music video στο οποίο εμφανίζεται η Γιάννα Βασιλείου, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης με την συμμετοχή 15 ηθοποιών.

Στο βίντεο συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:
Άννα Ανεμογιάννη, Χρήστος Αντωνίου, Γιώργος Βασιλαράκος, Κώστας Γιαννέλης, Αινείας Καζό, Νέλλη Κακκαβού, Νάγια Λατσίνου, Μαριάννα Μάντεση, Αλέκος Μηναδάκης, Νίκος Παναγιωτούνης, Μάρκος Πλέσσας, Παναγιώτα Σταματοπούλου, Dauda Conteh, Ahmad Wonly
Χορεύει η Λιλίκα Μαθιουδάκη.

Το ‘ξερα πως δε ρωτάς για μένα
Το ‘ξερες κι εσύ πως νοσταλγώ
Πέντε μήλα είχες δαγκωμένα
Έπρεπε το έκτο να ‘μαι εγώ;

Άιντε τράβα παραπέρα
Άιντε κάνε παρακεί
Θέλει ο έρωτας αέρα
Τράβα πέρα δεν τον βάζω φυλακή

Σ’ έβλεπα που μ’ έπαιζες στα ζάρια
Μ’ έβλεπες κι εσύ να καρτερώ
Δώδεκα σειρές μαργαριτάρια
Σκόρπισες και θες και να στα βρω;

Άιντε τράβα παραπέρα
Άιντε κάνε παρακεί
Θέλει ο έρωτας αέρα
Τράβα πέρα δεν τον βάζω φυλακή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here