Ο Γιάννης Κορίζης, πιστός στις ποιοτικές επιλογές του, κυκλοφορεί το καινούριο του single «Άλλα της Μέρας Ήτανε τα Λόγια», σε μουσική δική του και στίχους του Δημήτρη Κορίζη.

Μετά τις σημαντικές συνεργασίες του με τον Μίκη Θεοδωράκη και τη Λαϊκή Ορχήστρα του, τον Μανώλη Μητσιά, τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Παναγιώτη Λάλεζα, ο Γιάννης Κορίζης επανέρχεται δισκογραφικά με ένα ταξιδιάρικο τραγούδι, που συνδυάζει τον όμορφο στίχο (Της νύχτας όρκοι, ανάσες και ιδρώτας / της χαραυγής το γλυκοάναμμα) με το σύγχρονο μουσικό του ιδίωμα.

Το «Άλλα της Μέρας Ήτανε τα Λόγια» κινείται σε λεπτές ισορροπίες –είναι μια μίξη μπαλάντας με παραδοσιακές και λαϊκές αποχρώσεις–, δημιουργώντας στον ακροατή ένα γλυκό και συνάμα νοσταλγικό συναίσθημα.

Ο Γιάννης Κορίζης συνεχίζει στον «μουσικό δρόμο», με τον οποίον μας συστήθηκε από το 2016 και, χρόνο με τον χρόνο, γίνεται ακόμη πιο λυρικός και μεστός στις ερμηνείες του.

Όπως δηλώνει ο ίδιος: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κυκλοφορία του καινούριου μας τραγουδιού, «Άλλα της Μέρας Ήτανε τα Λόγια». Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές για την πολύτιμη βοήθειά τους και φυσικά την καινούρια μου δισκογραφική στέγη, τη melodica art productions. Το «Άλλα της Μέρας Ήτανε τα Λόγια» είναι ένα τραγούδι που αγαπώ πολύ και έχει ξεχωριστή σημασία για μένα, γιατί ήταν από τα πρώτα που έχω φτιάξει σε μικρή ηλικία. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να το αφήσω «ελεύθερο» για να φτάσει σε εσάς! Ελπίζω να το αγαπήσετε όσο κι εγώ!»

Το «Άλλα της μέρας ήτανε τα λόγια» κυκλοφορεί από τη melodica art productions στο youtube και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here