«Κοίτα Γύρω» ο τίτλος της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του Γιάννη Κότσιρα. «Κοίτα Γύρω» ο τίτλος του τραγουδιού, που ήδη έχουμε αγαπήσει, από τον νέο του δίσκο σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους του ίδιου.

Φέτος το καλοκαίρι, ο αγαπημένος ερμηνευτής και η παρέα του, που αποτελείται όπως πάντα από εξαιρετικούς μουσικούς, σταθερούς συνεργάτες και φίλους του τα τελευταία χρόνια, έρχονται να μας χαρίσουν ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές με αγαπημένα τραγούδια. Με ένα πρόγραμμα, ιδανικό για να περάσουμε όμορφα και να βγούμε από τη δυσκολία των καιρών, που μας κράτησε μακριά από αυτά που αγαπάμε, ανάμεσά τους και τη μουσική.

Με το «Κοίτα Γύρω» ο αγαπημένος ερμηνευτής στέλνει το μήνυμα στον κάθε ένα από εμάς και μοιράζεται μαζί μας το γράμμα που έγραψε στα παιδιά του, στην περίπτωση που δεν θα μπορέσει ο ίδιος να πει όλα αυτά από κοντά. Συμβολικό και τόσο επίκαιρο σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.

Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν φυσικά και τα καινούρια τραγούδια από την νέα δισκογραφική του δουλειά όπως τα «Έρωτας ή τίποτα», «Καρδιά μου», «Την αμαρτία μου τη λέω».

Περιμένουμε ανυπόμονα την πρώτη καλοκαιρινή συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στην Αθήνα, στην Τεχνόπολη, μια βραδιά γεμάτη αγαπημένες μουσικές που τόσο μας έχει λείψει!

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα/ενορχηστρώσεις
Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι
Κώστας Μιχαλός: κιθάρες
Hρακλής Παχίδης: τύμπανα
Γιάννης Πλαγιανάκος: μπάσο
Δήμητρα Μπουλούζου: φωνή/βιολί
Στρατής Καραδημητράκης /Λάμπρος Μπούνας: Επιμέλεια ήχου
Περικλής Μαθιέλλης: Φωτισμοί

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021
Ώρα έναρξης: 21.00

Μαζί του η Δήμητρα Μπουλούζου

Τιμές Εισιτηρίων
Διάζωμα Α:17€
Διάζωμα Β / Διάζωμα Γ1 / Διάζωμα Γ2 / Διάζωμα Δ: 15€
Τραπεζάκια: 13€

Προπώληση: viva.gr
Δεν θα λειτουργούν τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας, η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here