Ο Γιάννης Πάριος συνεχίζει να μας χαρίζει μαγικές βραδιές τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής συνεχίζοντας την περιοδεία του θα εμφανιστεί στην Πετρούπολη στο θέατρο Πέτρας το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, και στο Faliro Summer Theater το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου με αποσκευές τα τραγούδια πενήντα πέντε χρόνων και μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών.

Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και τις μοναδικές ερμηνείες του, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει. Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να έχει μια συγκινητική απήχηση στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι κάθε του δίσκος έχει γίνει χρυσός ή πλατινένιος.

Ο τροβαδούρος του έρωτα θα μας χαρίσει βραδιές γεμάτες συγκίνηση, δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά τον πιο ‘’γλυκό’’ τρόπο καταστροφής…

Στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς
και ως το θάνατο να πας για μια γυναίκα που αγαπάς…

Ο Γιάννης Πάριος μας περιμένει να τραγουδήσουμε μαζί του τις αμέτρητες παλιές και νέες του επιτυχίες! Μαζί του θα ταξιδέψουμε, θα ερωτευτούμε, θα ονειρευτούμε και θα νοσταλγήσουμε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ – «Δώσε μου λιγάκι ουρανό»
Καλοκαιρινή περιοδεία

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, 21:00
Πετρούπολη, θέατρο Πέτρας
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 20€

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, 21:00
Βεάκειο θέατρο Πειραιά
Τιμές εισιτηρίων: VIP 25€, A΄ζώνη 20€, Β΄ζώνη 15€

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, 21:00
Faliro Summer Theater
Τιμές εισιτηρίων: VIP 30€, A΄ζώνη 25€, Β΄ζώνη 20€, Γ΄ ζώνη 15€

Προπώληση: Viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here