Ο Γιώργος Αστρίτης, δυο χρόνια  μετά την πρώτη του δισκογραφική δουλειά και το επιτυχημένο ντουέτο του με την Θεοδοσία Τσάτσου “Ψεύτικα λόγια δεν θα βρω”- επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα, με νέο ήχο, νέες ενορχηστρώσεις και καινούργιο υλικό, που κινείται πλέον στα πλαίσια του εναλλακτικού ροκ, με industrial στοιχεία.

astritis_2015_09_01

Είναι μια νέα  μουσική πρόταση, όσον αφορά τον στίχο και την αισθητική, που αποτυπώνεται σε μια απόλυτη συνεργασία με τον Γιώργο Καμάρα, παραγωγό και ενορχηστρωτή όλου του project, που συνδυάζει την ευαίσθητη έντεχνη πλευρά του Αστρίτη, με το hard rock δυναμισμό και τις progressive επιρροές του.

Το νέο του τραγούδι, με τίτλο “…Το λες”, σε στίχους και μουσική του Γιώργου Αστρίτη, είναι ένα ρυθμικό, funk-ροκ κομμάτι, που καυτηριάζει και, ταυτόχρονα, απομυθοποιεί τα “κακώς” κείμενα, δίνοντάς τους μια ιδιαίτερη προσέγγιση και ταξιδεύοντάς μας, σε ένα κλίμα καλοκαιρινό, χορευτικό και άκρως… μυστηριώδες.

Ας δούμε, λοιπόν, τα πράγματα πιο θετικά και με χιούμορ, που το έχουμε όλοι λίγο περισσότερο ανάγκη, στις μέρες που διανύουμε.

«…Τo λες»
Digital Single από την MLK

Μουσική – στίχοι: Γιώργος Αστρίτης
Παραγωγή-ενορχήστρωση -μίξη: Γιώργος Καμάρας
Produced by George Kam / Mastered  by Paul Stefanidis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here