Με τις μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες, που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν πολύ αλλά και  επιτυχίες του σήμερα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος  και ο Γιώργος Θεοφάνους, ξεκινούν ένα μουσικό καλοκαιρινό ταξίδι, με πρώτο σταθμό το Βεάκειο στον Πειραιά, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου.

Δύο μεγάλοι συνθέτες, δυο σημαντικοί δημιουργοί, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, θα πατήσει τα πλήκτρα για να αφηγηθεί με τα τραγούδια του, πως… Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία.

hatzinasios_theofanous_2017_05_001

Στην παρέα τους μια ομάδα νέων ταλαντούχων τραγουδιστών,  η οποία θα ερμηνεύσει με τη φρεσκάδα των φωνών της,  τραγούδια – επιτυχίες των δύο συνθετών. Τραγουδούν οι Άκης Δείξιμος, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλια Σωμαράκη και Μαίρη Στεφανακίδη. Στο μπουζούκι ο Γιώργος Παχής. Συμμετέχει η Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

Στη σκηνή του Βεάκειου, ο ένας απέναντι στον άλλον, καθισμένοι στο πιάνο πάντα, σε μια διαρκή μουσική συνομιλία, υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι με τραγούδια που αγαπούν και  αγαπάμε, για να μας απογειώσουν μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ώρα: 21:00

ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τιμή εισιτηρίου: 13 € προπώληση & 15 € ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

*** Η συναυλία στο Βεάκειο είναι από αναβολή λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Όσοι είχατε εισιτήριο για τη συναυλία που αναβλήθηκε, ισχύει κανονικά…

——————————–

Άλλοι σταθμοί της περιοδείας:
ΚΥΠΡΟΣ:  2/7  Κούριο – Λεμεσός | 4/7 Σκαλί Αγλαντζιάς  –  Λευκωσία
Βόλος: 18 Ιουλίου
Θεσσαλονίκη: 19 Ιουλίου
Λάρισα: 20 Ιουλίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here