Ο εμπνευσμένος δημιουργός και ερμηνευτής Γιώργος Δημητριάδης παρουσίασε μαζί με την μπάντα του, τους Μικρούς Ήρωες, το νέο του δίσκο «Τίποτα κακό δεν θυμάμαι». Μια ροκ εργασία, με ελληνικό πάντα στίχο, ένα χειροποίητος, περίτεχνος μασίφ δίσκος που υπογραμμίζει με υποδειγματικό τρόπο την 20χρονη παρουσία του Γιώργου Δημητριάδη στη δισκογραφία.

unnamed

Το πρώτο κομμάτι που ντύθηκε με εικόνες, μέσα από τη δουλειά αυτή, είναι «Η σκουριά». Σειρά παίρνει τώρα η «Ώρα Σελήνης». Ένα καθαρόαιμο ροκ τραγούδι, με ιδιαίτερη πλοκή, ωραία παιξίματα και εξαιρετική, όπως πάντα, ερμηνεία.

Ο λόγος στον ίδιο τον Γιώργο Δημητριάδη: «Το video clip γυρίστηκε στο στούντιο Praxis του Κώστα Παρίσση. Θέλησα να δείξω πως ηχογραφείται ένα τραγούδι μαζί με το συγκρότημα, τους Μικρούς Ήρωες. Να παρουσιάσω τους μουσικούς που έπαιξαν στο δίσκο, γιατί πραγματικά είναι ένας κι ένας, μια ατόφια ροκ μπάντα. Να φανεί η ανθρώπινη πλευρά τους και την ίδια ώρα να αποτυπωθεί η ψυχή των τραγουδιών. Διάλεξα την Ώρα Σελήνης γιατί θεωρώ πως είναι ένα ωραίο, μυστήριο τραγούδι με φοβερή ατμόσφαιρα…».

Παράλληλα ο Γιώργος Δημητριάδης ξεκινά τις ζωντανές του εμφανίσεις, όπου παρουσιάζει στιγμές που σημάδεψαν την πολύχρονη διαδρομή του και το τραγούδι μας και φυσικά τα καινούργια του κομμάτια.

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here