Ο τραγουδοποιός Γιώργος Οικονόμου συστήνεται ξανά στο κοινό με την κυκλοφορία του δίσκου «Παράλληλο Σύμπαν». Με δώδεκα νέα τραγούδια, των οποίων υπογράφει τους στίχους και τη μουσική, παρουσιάζει την τέταρτη κατά σειρά δισκογραφική του δουλειά.

Τα τραγούδια στο σύνολό τους δημιουργούν μία συνεκτική δουλειά με επιρροές από την εποχή της δεκαετίας των 80’s με ήχους και ηχοχρώματα που έχουν επηρεάσει τον τραγουδοποιό από το χθες έως το σήμερα. Με ιστορίες και βιώματα του παρελθόντος, με κοινωνικές καταστάσεις που του δημιουργούν ένταση και τον επηρεάζουν σημαντικά, αλλά και στίχους που απευθύνονται στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Ο ίδιος νιώθει πως πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του και απευθύνεται ανοικτά στο κοινό για να τον ακολουθήσει στο μαγικό ταξίδι της τραγουδοποιίας. Έτσι, λοιπόν, πιστεύει πως με αυτόν τον δίσκο κάνει μια επανεκκίνηση, με νέους μουσικούς και ανθρώπους που τον εμπιστεύονται, έρχεται να μας αποδείξει πως η αρχή της δισκογραφίας του το 2010 είχε και θα έχει συνέχεια και στο μέλλον.

Από το δίσκο του αυτό, μας παρουσιάζει το 2ο single του με τίτλο “Άδειο Φεγγάρι”.

Πρόκειται για μια αισιόδοξη ροκ μελωδία με άκρως καλοκαιρινή διάθεση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here