Ο παγκοσμίου φήμης πιανίστας και οργανίστας, Γιώργος Κοντραφούρης, ύστερα από μια δημιουργική περίοδο αναζήτησης και μεγάλης διεθνούς πορείας επιστρέφει στη γενέτειρά του, την Ελλάδα, για μία και μοναδική εμφάνιση, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στις 9:00 το βράδυ, στον Κήπο του Μεγάρου, ιδανικό χώρο ανάδειξης καλλιτεχνών με σημαντική διαδρομή στις μουσικές σκηνές του κόσμου.

Ο σπουδαίος τζαζίστας και το Τρίο του, που αποτελείται από τον ίδιο στο πιάνο, τον Κίμωνα Καρούτζο στο μπάσο και τον Jason Wastor στα ντραμς, θα μας παρουσιάσουν την τελευταία τους δουλειά με τίτλο “The Passing”, σε μια συναυλία στην οποία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Ο δίσκος κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 με πέντε νέες δημιουργίες του Γιώργου Κοντραφούρη, αλλά και με δύο διασκευές παλιότερων, αγαπημένων του κομματιών.

Αυτή την ατμοσφαιρική βραδιά, οι συνθέσεις του γνωστού jazzman θα χαράξουν στο μυαλό μας μια μαγική καλοκαιρινή ανάμνηση, με το Tρίο του να μας ταξιδεύει στα μονοπάτια της τζαζ, μέσα από μια μουσική δροσερή, νεανική και ανάλαφρη. Ένα ταξίδι που τόσο μας έχει λείψει και που τόσο αποζητούμε.

Γιατί τα καλοκαίρια μας δεν έχουν νόημα χωρίς ζωντανή μουσική…

Γιώργος Κοντραφούρης | πιάνο
Κίμωνας Καρούτζος | μπάσο
Jason Wastor | ντραμς

Συμπαραγωγή: PURE AMKE – ΜΜΑ

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021
Ώρα: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (γενική είσοδος)

Προπώληση: τηλ. 210 7282333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public

Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here