Μετά από την επιτυχημένη χειμερινή τους περιοδεία, οι  αγαπημένοι μας “πλανόδιοι μουσικοί” Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, παρέα με ολόκληρη την μουσική ομάδα τους, επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, για μια συναυλία κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της πόλη στο Δημοτικό θέατρο Κήπου!

Όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε με ένα ανανεωμένο ζωντανό πρόγραμμα καμωμένο από αγαπημένες επιτυχίες τους, επιλεγμένες διασκευές, καθώς και νέα τους τραγούδια για να γευτούμε αυτή την μοναδική μουσική περιπέτεια που χρόνια τώρα έχουμε μάθει να ζούμε μαζί τους. Άλλωστε είναι γνωστό πως η κάθε τους live εμφάνιση είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και κάθε φορά διαφορετική!

Στις δυσκολίες των καιρών, οι Στρατάκηδες μετουσιώνουν την κάθε τους εμφάνιση σε μια μεγάλη γιορτή, γίνονται ένα με τους μουσικούς τους και μοιράζονται με το κοινό τους την μοναδική ενέργεια τους, που αβίαστα πηγάζει μέσα από την παράδοση και την τέχνη τους.

Αναζητούν, φιλτράρουν και επιβεβαιώνουν κάθε φορά την “ταυτότητα” τους, μέσα από ένα ειλικρινές μουσικό αλισβερίσι ενέργειας με τον κόσμο τους.

Πέμπτη 13 Ιουνίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Θέατρο Κήπου
Πλατεία ΧΑΝΘ – Θεσσαλονίκη

Τιμές εισιτηρίων:
— Προπώληση : 15€
— Ταμείο : 18€

Προπώληση: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here