Κυκλοφορεί το πρώτο single από το επερχόμενο album “Rocka Rolla 6 songs”, ένα βιβλίο – CD, ένας δραματουργικός – musical μονόλογός του Δημήτρη Καρρά.

Το πρώτο τραγούδι που ήδη ξεχώρισε στα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας είναι το «Μικρή μου κυρία» (Lady D’Arbanville), το πασίγνωστο και αγαπημένο τραγούδι του Cat Stevens με ελληνικούς στίχους του Δημήτρη Καρρά, ερμηνευμένο εξαιρετικά από τον Γιώργο Νταλάρα.

Η έκδοση περιλαμβάνει συνολικά έξι τραγούδια σε μουσική των Cat Stevens, Donovan, Graham Nash, Lake & Sinfield & Stone Sour όλα διασκευασμένα με στίχους του Δημήτρη Καρρά και απαγγελίες κειμένων από τον καταξιωμένο ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη.

Τραγουδούν αλφαβητικά: Μελίνα Ασλανίδου, Βασίλης Καζούλης, Δημήτρης Μπάκουλης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μανώλης Φάμελλος, Κώστας Χρονόπουλος και ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο ίδιος ο δημιουργός αναφέρει στο σημείωμα της έκδοσης:
Τι είναι Rock τελικά; Ποιο Rock όμως; Το rock ‘n roll; Το rockabilly; Το folk rock; Το classic rock; Το garage rock; To rock surf; Το phychedelic rock; Το progressive rock; το heavy metal; Το punk rock; Το arena rock; ή το soft rock; Ποιο Rock από όλα; Τι είναι rock; Τα ναρκωτικά; Το Sex; Και το κατρακύλισμα;
Μπα δεν νομίζω…
Δημήτρης Καρράς

Το τραγούδι κυκλοφορεί ψηφιακά από το Όγδοο Music Group.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here