Ο Γιώργος Πλατής παρουσιάζει το πρώτο προσωπικό του album με τίτλο «Της ζωής το ταξίδι».

Ο συνθέτης, τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γιώργος Πλατής δημιουργεί ένα σημαντικό album προσεκτικά σχεδιασμένο έως την τελευταία λεπτομέρεια, με εξαιρετικά «υλικά»
και κορυφαίες συνεργασίες.

Οι ερμηνευτές που τον πλαισιώνουν, πολλοί και καταξιωμένοι:
Παντελής Θαλασσινός, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Σοφία Παπάζογλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Θοδωρής Κοτονιάς, Ασπασία Στρατηγού, Ανατολή Μαργιόλα, Σεμέλη Παπαβασιλείου και Πολυξένη Καράκογλου.

Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Πλατής, ενώ τους στίχους εκτός από τον ίδιο οι: Δημήτρης Λέντζος, Δημήτρης Τσακαλίας και Ράνια Θεοδωράτου.

Ο στιχουργός Δημήτρης Λέντζος με την αξιοζήλευτη πορεία του γράφει τους στίχους σε πέντε από τα έντεκα τραγούδια του δίσκου και με τον διαυγή, απέριττο λόγο του συμβάλει καθοριστικά στο άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Οι ερμηνευτές και οι εξαίρετοι μουσικοί που επέλεξε με προσοχή ο Γιώργος Πλατής και τον τίμησαν με τη συμμετοχή τους στον δίσκο του, προσφέρουν με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους εχέγγυα ποιότητας.

Ο Γιώργος Πλατής έχει το χάρισμα να γράφει όμορφα, γήινα τραγούδια που υμνούν τη ζωή και αφηγούνται προσωπικές ιστορίες με τρόπο, άμεσο και οικείο ώστε να αφορούν τους θιασώτες του «αληθινού» τραγουδιού, χωρίς ανάγκη από επεξηγήσεις και παραπομπές.

Ο ίδιος στο λιτό σημείωμα που συνοδεύει την κυκλοφορία δίνει το στίγμα της τέχνης του:
«Να αφήσεις πίσω σου ένα παιδί, ένα κήπο, ένα τραγούδι..»
Τα τραγούδια μου, η ψυχή μου!
Ας μείνουν πίσω αυτά..!
Γιώργος Πλατής

Ο δίσκος «Της ζωής το ταξίδι» κυκλοφορεί σε cd από το Ogdoo Music Group τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here