Ο Γιώργος Ρους ετοιμάζει σακίδιο για ένα καλοκαίρι που δεν θα μοιάσει ξανά με κανένα άλλο. Όπως εκείνο πριν 12 χρόνια, που ξεκινώντας με μια κιθάρα στην πλάτη, μοιράζονταν τα τραγούδια του με το κοινό σε κάθε γωνία της Ελλάδας.

Συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στο σώμα», η «Ιδιαίτερη σχέση», μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου», «Εσύ», «Γκύζη» κ.ά. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017).

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου – «Ένα Φιλί», «Καθρέφτης», Ανδριάνα Μπάμπαλη – «Ούτε γι’ αστείο», Γιάννης Κότσιρας – «Και θέλω εσένα», Χρήστος Θηβαίος κ.ά, γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ο Γιώργος Ρους ταξιδεύει φέτος με συνοδό την κιθάρα του μέσα στο «παράξενο καλοκαίρι», έχοντας μαζί του μουσικές εκπλήξεις, και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή!

Πέμπτη 24 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Δημοτικό Θέατρο Κήπου (Θεσσαλονίκη)

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

Πληροφορίες: Τηλ. 2313 318213, 2313 318223

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here