19/5/2011
www.musiccorner.gr

Η Γλυκερία με πάρα πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό της και πάνω από 1.500 συναυλίες σε όλες τις ηπείρους, αποκαλείται από τον διεθνή Τύπο ως «Η φωνή της Ελλάδας». Η Γλυκερία, πρέσβειρα του ελληνικού τραγουδιού σε όλο τον κόσμο, είναι για άλλη μια φορά καλεσμένη στην τελετή απονομής των Gabby Awards.

Η πρώτη τελετή απονομής έγινε στο Σικάγο το 2009 και η Γλυκερία τραγούδησε υπέροχα, τραγούδια της διασποράς, συγκινώντας τους απόδημους Έλληνες. Η δεύτερη τελετή απονομής των Gabby Awards θα γίνει στις 4 Ιουνίου στο Ellis Island, ένα μικρό νησί στο λιμάνι της Νέας Υόρκης που λειτουργούσε ως χώρος υποδοχής των μεταναστών μεταξύ των οποίων και χιλιάδες Έλληνες. Οι διοργανωτές επιλέγοντας αυτό τον ιστορικό χώρο αποτίουν φόρος  τιμής σε όσους έφθασαν πρώτοι και άνοιξαν το δρόμο για την  επιτυχία των ελληνικών κοινοτήτων.

Η Γλυκερία θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο τόσο τη βραδιά των βραβείων που θα λάβουν χώρα στο χώρο καταγραφής των μεταναστών, στο κεντρικό κτίριο του Ellis Island, καθώς και κατά τη διάρκεια του after party όπου θα ερμηνεύσει τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής, λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά και μεγάλες επιτυχίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here