Γραμμένος, Σουρούνης, Φραγκιόγλου και Jaguar Bombs μάς καλούν να αλλάξουμε μαζί τον χρόνο, στον Σταυρό του Νότου Plus!

Το 1987, οι γονείς του Πάνου Σουρούνη βρέθηκαν στα Ιωάννινα για εκδρομή. Εκεί πήγαν τον μικρό Παναγιώτη στην παιδική χαρά να απολαύσει το αγαπημένο του παιχνίδι έως τώρα, το «γύρω-γύρω όλοι». Σε μια κούνια πιο πέρα, ο μικρός Σπύρος έτρωγε την χορτόπιτα που του είχε φτιάξει η αγαπημένη του μητέρα. Τα παιδιά γρήγορα γνωρίστηκαν και ξεκίνησαν να παίζουν αθώα στην εξοχή. Τα γλυκά μου, να τα βλέπατε…

Ο Πάνος και ο Σπύρος έδωσαν όρκο να μην χαθούν να ξαναβρεθούν σύντομα. Κάποια στιγμή να συναντηθούν και να κάνουν μαζί κάτι σπουδαίο. Στο ίδιο παρκάκι πέντε ζευγαράκια αντάλλαζαν τα πρώτα τους φιλιά. Λίγα χρόνια αργότερα θα έφερναν στη ζωή από ένα μέλος των Jaguar Bombs. Ενός συγκροτήματος που θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στο όνειρο του Πάνου και του Σπύρου.

Αρκετά χιλιόμετρα μακριά, ακριβώς την ίδια μέρα, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου ήταν έτοιμος να απολαύσει το burger του βλέποντας Eurobasket. Δεν ήξερε όμως ότι κάπου η μοίρα του είχε ξεκινήσει να γράφεται με χρυσά γράμματα. Ένα μέλλον που έφτασε η στιγμή την παραμονή του 2018 να γίνει παρόν.

Με δάκρυα στα μάτια, λίγο πριν τελειώσει το πιο συγκινητικό δελτίο τύπου που έχετε διαβάσει, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι…

Ο Πάνος Σουρούνης, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου και οι Jaguar Bombs σας καλούν να ζήσετε μαζί τις πρώτες στιγμές του 2018.

Ένα πάρτυ… αλλιώτικο από τα άλλα! Μια μουσική παράσταση που στήθηκε μέσα σε 31 χρόνια. Έλατε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να ακουμπήσουμε ο ένας στον άλλον και μετά σιγά-σιγά… «Ελάτε για να σας μπει καλύτερα το 2018!»

Εννοείται ότι θα υπάρχουν καλεσμένοι έκπληξη. Αφού είναι έκπληξη όμως δεν γίνεται να σας τους πούμε!

grammenos_fragkioglou_sourounis_afisa_2017_12

Οι Jaguar Bombs είναι οι:
Άγγελος Αϊβάζης
Βασίλης Νησσόπουλος
Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος
Γιάννης Ράλλης
Στέφανος Σακελλαρίου

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου
Έναρξη: 00:30 (μετά την αλλαγή του χρόνου)

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Τιμή εισόδου στο μπαρ: 15 € (με μπύρα – κρασί)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here