Την Παρασκευή 24 Απριλίου, μία μέρα πριν την πολυαναμενόμενη συναυλία της στην Ιερά Οδόη παγκόσμιας εμβέλειας σοπράνο που έχει συνδέσει το όνομά της με την Ελλάδα και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό μας, Emma Shapplin, έρχεται στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24)  για να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και να υπογράψει τα CD της.

Μόνο για την Παρασκευή 24/4, το CD της Emma Shapplin “Dust of a Dandy” θα πωλείται στην ειδική τιμή των 12,90€ και όσοι αγοράσουν το CD θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για τις 5 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της!

emma_shapplin_2015_04_001

Τολμώντας να σπάσει τα όρια της κλασσικής μουσικής, η Emma Shapplin συνδύασε με πρωτοτυπία την όπερα με την ποπ μουσική και ήδη από τον πρώτο δίσκο της “Carmine Meo” γνώρισε τεράστια επιτυχία χάρη σε κομμάτια όπως το «Spente Le Stelle». Ο μοναδικός τρόπος ερμηνείας της, τα εκατομμύρια των δίσκων που έχει πουλήσει και οι διαρκώς sold out εμφανίσεις της ανά τον πλανήτη, την έχουν καθιερώσει ως μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της εποχής μας.

Στην Ιερά Οδό η Emma Shapplin θα εμφανιστεί με την full band της (επταμελές κλασσικό σύνολο με δύο έξτρα φωνές) και θα μας παρουσιάσει ένα best-of των μεγάλων επιτυχιών της καριέρας της, καθώς και κομμάτια από τον νέο δίσκο της “Dust Of A Dandy”.

 IANOS
Σταδίου 24, Αθήνα
Τηλ. 210 3217810,
www.ianos.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here