Όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στο Κρεμλίνο, για να δουν την παράσταση της Γεωργίας Νταγάκη και του Παντελή Κυραμαργιού, έζησαν μία ξεχωριστή μουσική βραδιά.


Καλεσμένος τους ήταν ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος τιμώντας την πρόσκληση της Γεωργίας και του Παντελή ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί τους αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα.
Ερμήνευσε με τη Γεωργία το “Όμορφη πόλη” και ο Παντελής Κυραμαργιός τους συνόδευσε στο πιάνο. Συνέχισαν με τρία αγαπημένα κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία τα  “Κάθε Φορά” , “Όλη μου τη Ζωή” και το “Θαλασσί της θάλασσας”.


Μία από τις πιο ωραίες στιγμές της βραδιάς ήταν αυτή που ο Γιάννης Κότσιρας και ο Παντελής Κυραμαργιός ερμήνευσαν το νέο τους τραγούδι “Δυο Σπιθαμές” το οποίο αγάπησε το κοινό.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί. Στο Κρεμλίνο βρέθηκε η ταλαντούχα Μαρία Παπαγεωργίου, με την οποία ο Παντελής τραγούδησε το “Πουλάκι”, το “Αντίθετα πια” και για πρώτη φορά το τραγούδι τους, “Αντιθέσεις”.


Λίγο αργότερα, στη σκηνή υποδέχθηκαν την πολλά υποσχόμενη Βιολέτα Ίκαρη με την οποία είπαν το  “Έλα και Ραγισε τον Κόσμο μου”.


Όλες οι παραπάνω μουσικές συμπράξεις είναι προάγγελος του επερχόμενου album του Παντελή Κυραμαργιού με τίτλο “Αρετή“, καθώς ο Γιάννης Κότσιρας, η Μαρία Παπαγεωργίου, η Βιολέτα Ίκαρη και φυσικά η Γεωργία Νταγάκη είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν.


Τέλος, στο encore η Γεωργία Νταγάκη κάλεσε και τον ανερχόμενο Θοδωρή Βουτσικάκη, με τον οποίο είπαν το “Ήτανε μια Φορά”.

Οι εμφανίσεις των δύο καλλιτεχνών θα συνεχιστούν για δύο ακόμη Πέμπτες, 10/11 και 17/11, με πολλές ακόμη εκπλήξεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here