Η Groove Attack Big Band, η εικοσαμελής Big Band που ταράζει τα μουσικά δρώμενα της πόλης με τις απίθανες ερμηνείες της και το εξαιρετικό ρεπερτόριό της, θα δώσει μια μοναδική συναυλία στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου! Μια βραδιά με ατμόσφαιρα άλλων εποχών στους ξέφρενους ρυθμούς των οποίων αναπτύχθηκε η Jazz των θρυλικών Big Bands αλλά και ένα μουσικό ταξίδι που περνά από την Jazz και διαπερνά τη latin, funk, soul, pop, fusion, και rock, με μια μουσική έκπληξη που δεν είναι άλλη από τη διασκευή για μεγάλη ορχήστρα του “polles fores” (Πολλές φορές), του διάσημου τραγουδιού του Μανώλη Χιώτη! Η Groove Attack Big Band ηχογράφησε το κομμάτι σε διασκευή του Δημήτρη Καραβίτη τον περασμένο Μάιο και το κυκλοφόρησε ως single και προπομπό του ολοκληρωμένου album με την ετικέτα της FM Records.

Η Groove Attack Big Band μας υπόσχεται μια μοναδική βραδιά όπου πέρα από το ατέλειωτο groove και τις διαχρονικές all time classic ενορχηστρώσεις από το ρεπερτόριο των Big Band παγκοσμίως, θα ερμηνεύσει επίσης πολύ γνωστά, κλασικά τραγούδια, όλων των εποχών με τους Νίκο Ρουσάκη και Κατερίνα Σκρέκη, ενώ θα υποδεχτεί ως special guests την Eva Kesselring και τον Νίκο Γεώργα!

Μια μουσική χρονομηχανή που ξεκινά από τις θρυλικές Big Bands της δεκαετίας του ‘30 και του ‘40 και δεν σταματά ποτέ, γιατί η μουσική είναι δυναμική και γιατί είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι για το μοναδικό ταξίδι με ατελείωτο groove…. Όπως μαρτυρά και το όνομα μας…Είμαστε η “Groove Attack Big Band”!

*Το digital single “polles fores” διατίθεται από την FM Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και κυκλοφόρησε στις 27 Απριλίου 2015.

groove_attack_big_band_2015_10

Συντελεστές
Vocals: Κατερίνα Σκρέκη & Νίκος Ρουσάκης
Special guests: Eva Kesselring & Νίκος Γεώργας

Saxophones:
Νίκος Κουλούρης- alto sax | Παντελής Λυκούδης–alto sax | Βαγγέλης Αυγίδης- tenor sax | Ελισσάβετ Τσατσάκη–tenor sax | Γιάννης Μεταλληνός- Baryton sax

Trumpets:
Κώστας Μήτρου | Γιάννης Μητσόπουλος | Γιάννης Ρόμπας | Χάρης Βρεττός

Trombones:
Μελέτης Βασιλείου | Γιάννης Καίκης | Renato Kushi| Κυριάκος Καικτσής: BassTrombone

Rhythm Section:
Guitar: Πάνος Σούλιος
Piano: Κάλλη Μητσέα
Bass: Φάνης Τσιουγκράνης
Drums: Αργύρης Κυριακός
Afro-Percussion: Xavier Hallauer

Artistic & Music Director: Νίκος Κουλούρης

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Τηλ. 210 9315600

Ώρα έναρξης: 21:00

Γενική είσοδος: 10€ (με κρασί ή μπύρα) & 12€ (με ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here