Μετά από την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της άλμπουμ, με τίτλο «Ακούγομαι;”, και μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, με 35 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, η Λαμπρινή Καρακώστα μαζεύει όλες τις εικόνες, τα χρώματα και αρώματα που συνέλεξε στα ταξίδια της, και προσγειώνεται με το μικρό της αστρόπλοιο, στο ζεστό χώρο του Θέσις 7, στο Μοναστηράκι, για να μας ξεδιπλώσει το ιδιαίτερο μουσικό της σύμπαν.

Τις Κυριακές 22 & 29 Δεκεμβρίου, μέσα στη ζάλη και τη μέθη των γιορτών, η Λαμπρινή μας παρουσιάζει, στα πρώτα της live μετά από καιρό στην Αθήνα, όλα τα δικά της τραγούδια, που έγραψε η ίδια για τον πρώτο της δίσκο, αλλά και πολλά άλλα, γνωστά και αγαπημένα, που διασκεύασε και παρουσίασε μαζί με τον εξαιρετικό κιθαρίστα Γιάννη Γιαννάκο, συνταξιδιώτη και στις καλοκαιρινές της εξορμήσεις.

Ξαναζωντανεύει μπροστά μας την «Κακούργα Έλλη» και μας ταξιδεύει με το «Αερικό», μεταμορφώνεται στη ναζιάρα «Ρόζα» και μας μεθάει με το «Εγώ κρασί δεν έπινα».
Από τη «Μόχα» του Παύλου Παυλίδη και τον «Τιμονιέρη» του Αλκίνοου Ιωαννίδη,
φτάνει στην «Μαγεμένη αραπιά» και στα «Παιδιά της γειτονιάς σου».
Βάζει τα «Μεταξωτά» και απλώνει τη «Γαλάζια σκόνη», τη συμμετοχή της στο δίσκο «Κάτοπτρα», μέσα απο την τετραετή συνεργασία της με τον Σωκράτη Μάλαμα.

Με την φωνή της, την κιθάρα της, τα κρουστά, τη μελόντικα, το μεταλλόφωνο, τον μπαγλαμά της, ξεδιπλώνει τα πολλά της πρόσωπα, σε ερμηνείες που αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα, σαν υπόσχεση για το επόμενο ταξίδι.

Κυριακές 22 & 29 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.00

ΘΕΣΙΣ 7
Αγίου Φιλίππου 7, Μοναστηράκι
Τηλ. 21 69000790

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here