Οι Μπήτλς στο Κύτταρο! Με αφορμή τη πρόσφατη επανακυκλοφορία του τελευταίου LP των «Σκαθαριών», του ανεπανάληπτου “Abbey Road”, την Παρασκευή 03 Ιανουαρίου 2020, η κορυφαία Beatles Tribute Band της χώρας και εκ των κορυφαίων διεθνώς, οι The Beatles Live Tribute Band, μια 9μελής «ορχήστρα» από καταξιωμένους μουσικούς, μα πάνω απ’ όλα οπαδούς της θρυλικής παρέας από το Λίβερπουλ, επιστρέφει στο Κύτταρο μετά απο 5 ολόκληρα χρόνια και κάνει… ποδαρικό με ένα χορταστικό ζωντανό αφιέρωμα στη μεγαλύτερη μπάντα του 20ου αιώνα, αποτυπώνοντας πιστά τις μεγαλύτερες στιγμές των «Σκαθαριών» σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Η παράσταση περνάει μέσα από όλο το φάσμα της μουσικής των Beatles, βασισμένη στις αυθεντικές εκτελέσεις απο το 1963 έως τη διάλυση του γκρουπ το 1970, αλλά και από την προσωπική μετέπειτα καριέρα τους.

Στις 3 του Γενάρη, το Κύτταρο θα πλημμυρίσει από τις μαγευτικές μελωδίες, τα κιθαριστικά riffs και τα εξαίσια φωνητικά της μεγαλύτερης μπάντας όλων των εποχών. Ετοιμαστείτε να τραγουδήσετε και να χορέψετε μαζί τους με τραγούδια ύμνους, όπως “Come Together”, “Hey Jude”, “A hard day’s night”, “Back in USSR”, “The Long and winding road”, “Twist and shout” “Let it be”, “While my guitar gently weeps”, “Across the universe” και πολλά, μα πολλά, άλλα!

“And in the end the love you take… Is equal to the love you make…”

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020
Πόρτες: 22:00

Κύτταρο
Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα
Πληροφορίες – κρατήσεις: τηλ. 210 8224134

Είσοδος: 10 €

Προπώληση: viva.gr, δίκτυο συνεργατών viva, καταστήματα WIND και στο Κύτταρο (kyttarolive.gr, ταμείο: ώρες συναυλιών και 10:00-13:00 & 16:00-18:00, καθημερινές)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here