22/4/2013
www.musiccorner.gr

Μετά την huge επιτυχία που γνώρισε  στους κύκλους  της ηλεκτρονικής μουσικής με το “IF”, ήρθε η ώρα  για το νέο Dance Hit.

O Hector κατά κόσμον Παναγιώτης Έκτορας Μίχου ένας από τους ανερχόμενους  Producers της Ελλάδας. Έχει στο ενεργητικό του μεγάλες συνεργασίες και residencies ενώ παράλληλα έχει κάνει production σε αγαπημένα Official Remixes όπως τα “All the Time” και  ”Breakin’ me Up ” των Playmen.

hector_2013_04_01

O Hector που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το πρώτο του ουσιαστικά single “IF” το οποίο παρότι unofficial release, μέσα σε λίγο διάστημα εξαπλώθηκε στα decks των καλύτερων clubs και βρέθηκε στις κορυφαίες θέσεις της εφαρμογή αναζήτησης μουσικής Shazam!

Σήμερα παρουσιάζει το νέο dance hit “It’s You Again” το οποίο φαίνεται να έχει ακόμα καλύτερη πορεία καθώς έχει ήδη αγκαλιαστεί από τα dance radios της χώρας την ώρα που διαδίδεται αστραπιαία στο διαδίκτυο!

Hector Ft. Yalena – It’s You Again

Ένα pure Dance song με mellow vocals που μας χαρίζει η Yalena , αυστηρά κολλημένο στον original dance ήχο του Hector, ταξιδιάρικο όσο και χορευτικό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here