Την Παρασκευή 17 Απριλίου, το συγκρότημα 9ΜΜ (εννιά χιλιοστά), επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα, με μία μοναδική συναυλία στο Crow Club.

Ύστερα από μία πολυσχιδή πορεία στον σκληρό ήχο του ροκ & της μέταλ μουσικής, κι έχοντας πλέον βρει τον δρόμο τους στην ελληνική μουσική πραγματικότητα, το ελληνόφωνο group δίνει μία συναυλία ορόσημο στην Αθήνα, παρουσιάζοντας τη δισκογραφική τους πορεία, που τους καθιέρωσε ως το πρώτο ελληνόφωνο group παγκοσμίων προδιαγραφών.

Η κοινή τους πορεία γεννήθηκε το 2007 με κοινό όραμα την διέξοδο από τα καθημερινά αδιέξοδα, μέσω της μουσικής καλύπτοντας το κενό μιας πολυετούς έλλειψης καθαρόαιμων ελληνόφωνων ροκ συγκροτημάτων. Από το 2007 έως σήμερα έχουν δώσει πολλές συναυλίες σε σημαντικούς χώρους της Αθήνας δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως τον Τζίμυ Πανούση, τον Δημήτρη Πουλικάκο, τους Deus Ex Machina & Last Drive και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες.

Μία όμως καινούργια διαδρομή, στιγμάτισε το συγκρότημα, τον περασμένο μήνα με την κυκλοφορία του cd single «Mη φοβηθείς ξανά», με φιλική συμμετοχή της ηθοποιού Μπέσσυς Μάλφα για την στήριξη του οργανισμού Best Buddies Greece, για παιδιά με νοητική υστέρηση κι άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.

9mm_2015_04_001

Την Παρασκευή 17 Απριλίου στο Crow Club, θα ακουστούν τραγούδια από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά «Μαύρο Ποτάμι», που κυκλοφόρησε σε digital μορφή από την XRC RECORDS & σε μορφή cd στο μουσικό περιοδικό «Κόκκινη Καρφίτσα» αλλά και παλαιότερα κομμάτια των 9ΜΜ, πρωτότυπες διασκευές & τραγούδια που τους έχουν καθιερώσει στο χώρο όπως το τραγούδι «30 χρόνια μετά», που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στη διπλή συλλογή ενάντια στο φασισμό «Μία απάντηση»,το 2013, σε μια πρωτοβουλία των KollektivA και της Ελληνοφρένειας & κυκλοφόρησε από την «Phonograph».

Ένα μοναδικό live, με πολλούς φίλους που θα ταράξει ανθρώπινες συνειδήσεις και μουσικά στερεότυπα!

 The Crow Club
Σινώπης 27, Αθήνα
Ώρα:  23:00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30
Γενική είσοδος: 5 ευρώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here