Ήταν μια συναυλία αλληλεγγύης, μια βραδιά ξεχωριστή με ένα πρόσωπο να κυριαρχεί παντού και με έναν στόχο που έγινε πραγματικότητα.

Την Πέμπτη, 17 Μαΐου το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο άνοιξε για ακόμη μια φορά τις πόρτες του στην Αγάπη, την Αλληλεγγύη και την Αληθινή βοήθεια στον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη.

Φιλοξένησε αφιλοκερδώς μια πλειάδα γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών που με τη σειρά τους τραγούδησαν και αφιέρωσαν από καρδιάς στην αθλήτρια Μαρίζα Μετούση, η οποία μετά από αθλητικό ατύχημα καθηλώθηκε σε αμαξίδιο. Μια μοναδική μουσική βραδιά με έναν και μοναδικό σκοπό. Τα έσοδα να διατεθούν στην αγορά ενός νέου ειδικού τύπου αμαξίδιο.

 

Και τα καταφέραμε!

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ» με χαρά ανακοινώνουν ότι ο στόχος επετεύχθη και σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή και αγορά του ειδικού τύπου αμαξιδίου, που θα καλύπτει τις ανάγκες της Μαρίζας.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι καλλιτέχνες (αλφαβητική σειρά):

Βελεσιώτου Φωτεινή
Γιοκαρίνης Γιάννης
Ζιώγαλας Νίκος
Καζάκος Κωνσταντίνος
Κίτρινα Ποδήλατα (Γιώργος & Αλέξανδρος Παντελιάς)
Μαχαιρίτσας Λαυρέντης
Μουράτογλου Ζωή
Μουτσάτσου Αναστασία
Πασχαλίδης Μίλτος
Πάχου Μιρέλα
Σταρόβας Δημήτρης
Tesser Steve

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ» είναι Νομικό Πρόσωπο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα.
Διεύθυνση: Ακτή Ποσειδώνος 38, Πειραιάς, τηλ. 210 4101 676

*Όλες οι φωτογραφίες είναι του Θωμά Δασκαλάκη από το NDP photo agency

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here