Μια φωνή και μία παρουσία που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Η Αλεξάνδρα Κόνιακ μάς καλεί στην καρδιά της νυχτερινής ζωής της πόλης, στο Γκάζι, σ’ ένα απ’ τα ωραιότερα και πιο φιλόξενα στέκια του, το Gasoline Bar, τις Παρασκευές 4, 18 & 25 Μαρτίου 2016. Παρέα με ένα σύνολο αξιόλογων μουσικών και ένα πρόγραμμα γεμάτο αντιθέσεις, υπόσχεται να χτυπήσει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας.

Pop, Rock, R ‘n’B, ελληνικά ακούσματα κι όχι μόνο, γίνονται ένα με τον μοναδικό θεατρικό τρόπο ερμηνείας της και τις σχεδιασμένες -μία προς μία- ενορχηστρώσεις του πιο στενού της συνεργάτη, Χρίστου Σερενέ. Nina Simone, Archive, Παύλος Παυλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου και πολλοί άλλοι σε μια ατμόσφαιρα τόσο δυναμική και ξεσηκωτική που όλα τα επιτρέπει.

Τη γνωρίσαμε το 2008 με την επιτυχία «Μέσα σου» (Stavento) και την ακούσαμε στο πλευρό του Χρήστου Δάντη, μέχρι το 2013. Αυτή τη φορά σε ρόλο πρωταγωνιστή, αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα.

Συνεχίζοντας τη συλλογή των τίτλων για τον δεύτερό της δίσκο, μας παρουσιάζει τα πιο πρόσφατα single της «Σε επιλέγω» και «Α4» και αποκαλύπτει επί σκηνής το επόμενο, που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, από την Polymusic.

koniak_2016_03

Πιάνο/ Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις: Χρίστος Σερενές
Τύμπανα: Νίκος Παγώνης
Μπάσο: Γιάννης Νάτσιος
Κιθάρα: Πέτρος Πολίτης

Gasoline Bar
Γαργηττίων 23α, Γκάζι (κεντρική πλατεία)
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3469396

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here