Το συγκρότημα Αλκμάν συνεχίζει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα και το Σάββατο 13 Μαΐου θα βρεθεί στο Γυάλινο – UpStage. Το νεοεμφανιζόμενο συγκρότημα παρουσιάζει ζωντανά την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Στην πόλη ανήκω», που κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη του 2016 από το Μικρό Ήρωα.

alkman_2017_05_001

Θα ακούσουμε το χαρακτηριστικό τραγούδι «Θέλω να μπω στο γλέντι», που επιλέχθηκε και περιελήφθη στην Πανευρωπαϊκή συλλογή της EBU με τίτλο Euroradio Folk Music Spring & Easter Project 2017. Ξεχώρισε από το δίσκο μαζί με τον «Τραγουδιστή» και τη «Λάκκα Δωδώνη», δυο εντυπωσιακές μυθιστορίες, αλλά και το ξεσηκωτικό «Γιω Μαργιώ», ένα παραδοσιακό τραγούδι των ψαράδων της Μικρασίας, που οι Αλκμάν διασκευάζουν με πρωτότυπο τρόπο στο δίσκο τους.

Το εξαμελές σχήμα, σε πλήρη σύνθεση, μας επιφυλάσσει μια δυνατή βραδιά, στην οποία θα εκτελέσουν ακόμη και σπουδαία δημοτικά τραγούδια, παιγμένα με τον χαρακτηριστικό τρόπο των Αλκμάν, ένα κράμα παράδοσης και σύγχρονου τζαζ -ροκ ήχου.

Οι Αλκμάν είναι:

Δημήτρης Σινάνογλου: τραγούδι, πιάνο
Κυριάκος Καραμπερόπουλος: τραγούδι, κλαρίνο
Κώστας Αρσένης: μπάσο
Αθηνά Τασούλα: τραγούδι, κρουστά
Βαγγέλης Κοτζάμπασης: τύμπανα
Δημήτρης Καζάνης: βιολί

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Άγγελος Σφακιανάκης

Πληροφορίες
Σάββατο 13 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμές: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar, 14 ευρώ με ποτό στο bar
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, 11876 και σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα.gr

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – UpStage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here