Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής» σας προσκαλεί σε δύο ξεχωριστές ανθοστόλιστες συναυλίες για να υποδεχθούμε όλοι μαζί τις χαρούμενες, εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων!

Η περίφημη αυστριακή Ορχήστρα Δωματίου Johann Strauss Ensemble και ο χαρισματικός της μαέστρος Russell McGregor θα ενθουσιάσουν και πάλι το μουσικό τους κοινό, ερμηνεύοντας τα ωραιότερα βαλς, τις μελωδικές άριες και τις διάσημες πόλκες των συνθετών της οικογένειας Στράους, του Λέχαρ, του Λάνερ και άλλων γνωστών βιεννέζων δημιουργών.

Ο βιολονίστας Russell McGregor, με το ιδιαίτερο μπρίο του, το επικοινωνιακό του ταλέντο και την καλλιτεχνική ακτινοβολία που τον διακρίνουν, διανθίζει το πρόγραμμα των φετινών συναυλιών με τις μουσικές πινελιές των παιδικών φωνών της χορωδίας «Μανώλης Καλομοίρης» και τη λυρική φωνή της σοπράνο Τζίνας Φωτεινοπούλου.

Η Ορχήστρα Δωματίου “Johann Strauss Ensemble” ιδρύθηκε το 1985 από τους εξαιρετικούς μουσικούς της αυστριακής Ορχήστρας Μπρούκνερ και πολύ γρήγορα απέκτησε διεθνή φήμη με περιοδείες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης (Παρίσι, Λονδίνο, Μαδρίτη, Ρώμη, Βρυξέλλες, Βερολίνο, Ζυρίχη, Αμβούργο, Ζάλτσμπουργκ, Βιέννη κ.α.), στην Ιαπωνία, στη Ρωσία και στην Αυστραλία. Η ορχήστρα διακρίνεται για την πλούσια δισκογραφία της, ενώ από το 2003 διευθυντής της είναι ο βιολονίστας Russell McGregor.

Χαρακτηριστικό των συναυλιών του Johann Strauss Ensemble είναι η ερμηνεία της βιεννέζικης μουσικής με τον τρόπο που ο σπουδαίος συνθέτης και βιολονίστας Γιόχαν Στράους πρώτος καθιέρωσε, καθώς ήταν συγχρόνως ο σολίστ και ο διευθυντής της ορχήστρας ενθουσιάζοντας το κοινό με τη χορευτική και μελωδική μουσική του.

johann_strauss_ensemble_2017_12

Σολίστ: Τζίνα Φωτεινοπούλου, σοπράνο

Παιδική χορωδία Μανώλης Καλομοίρης
Διεύθυνση παιδικής χορωδίας: Νίκος Μαλλιάρας

Johann Strauss Ensemble
Μουσική διεύθυνση: Russell McGregor

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου – ώρα 20:30
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου – ώρα 19:00

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης
Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα
Πληροφορίες – κρατήσεις: τηλ. 210 7282333, megaron.gr
Ομαδικές κρατήσεις: τηλ. 210 7282367

Τιμές εισιτηρίων
€ 23,00 – € 28,00 – € 33,00, € 38,00 (Διακεκριμένη Ζώνη)
Ειδική τιμή: € 18,00 (Φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι)
Έκπτωση στις ομαδικές κρατήσεις

Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here