Οι Χειμερινοί Κολυμβητές σε πλήρη σύνθεση και με πλήρη συνείδηση κατηφορίζουν και πάλι στην Αθήνα και το ΙΛΙΟΝ plus για δύο από τις εγνωσμένης αξίας και αισθητικής βραδιές που επιφυλάσσουν στους πολλούς και καλούς φίλους τους.
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, στο κέντρο της Αθήνας, θα εμφανιστούν  οι Χειμερινοί Κολυμβητές, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.

Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια,  θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους αλλά και επηρεαζόμενοι προφανώς από την ιδιαίτερη πολιτική και γενικότερα πολιτιστική συγκυρία.

xeimerinoi_kolymvites_live_2012_02_11
Γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική , sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.

Οι σπάνιες εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός ειδικά για την Αθήνα και κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού. Και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη, ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν  με το κοινό τους.

Οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ διανύουν αισίως  την όγδοη πενταετία της δράσης τους ως μουσικό συγκρότημα, καθώς ξεκίνησαν το 1979.

Το συγκρότημα απαρτίζουν οι:
Aργύρης Μπακιρτζής: φωνή
Θοδωρής Ρέλλος: κλαρίνο,σαξόφωνο
Κώστας Βόμβολος: ακορντεόν
Κώστας Σιδέρης: τζουράς, φωνή
Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσσο, φωνή
Μπάμπης Παπαδόπουλος: κιθάρα
Χάρης Παπαδόπουλος: μπουζούκι
Διονύσιος Ρούσσος: αναπληρωματική κιθάρα
Δημήτρης Πολυζωίδης: βιολί

Info:
ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
Παρασκευή 18 Νοέμβρη και Σάββατο 19 Νοέμβρη //Έναρξη: 22:30
Είσοδος: 12 ευρώ // 10 ευρώ για φοιτητές και άνεργους
Κρατήσεις (με ελάχιστη κατανάλωση): 2108824383, 6983600510
ilionplus.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here