Με το «Να Με Θυμάσαι Και Να Μ’ Αγαπάς», το τραγούδι που έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος για τη Μελίνα Μερκούρη, η Demy παρουσιάζει το δεύτερο music video από το νέο της EP, «Retrospective», με διασκευές τραγουδιών καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια «ντύνει» την εμπνευσμένη διασκευή με ένα νοσταλγικό, urban αισθητικής, video, μεταφέροντάς μας και οπτικά τα συναισθήματα του τραγουδιού μέσα από ένα ταξίδι σε γνωστές και άγνωστες γωνιές της Αθήνας.

Το «Να Με Θυμάσαι Και Να Μ’ Αγαπάς», σε μουσική του πολυβραβευμένου Σταύρου Ξαρχάκου και στίχους του Βαγγέλη Γκούφα, κυκλοφόρησε το 1965, στην ταινία «Η Ελλάδα Της Μελίνας» και θεωρείται μία από τις κορυφαίες ερμηνείες της Μελίνας Μερκούρη.

Στο «Retrospective» η Demy παρουσιάζει κομμάτια που της εμπιστεύτηκαν οι Μίκης Θοδωράκης, Σταύρος Ξαρχάκος, Διονύσης Σαββόπουλος και Γιάννης Σπανός, σε minimal electropop διασκευές από τον Νίκο Μπιτζένη των Mikro. Πρώτο οπτικοποιήθηκε το «Μια Αγάπη Για Το Καλοκαίρι», ενώ, σταδιακά, το προσεχές χρονικό διάστημα, θα αποκαλυφθούν τα videos και των υπόλοιπων τραγουδιών («Αν Θυμηθείς Τ’ Όνειρό Μου», «Μυρτιά», «Μη Μιλάς Άλλο Γι’ Αγάπη» και «The Honeymoon Song»).

Το EP κυκλοφορεί, από την Panik Oxygen, σε όλα τα φυσικά καταστήματα πώλησης δίσκων, καθώς και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here