Το Blends, το νέο hotspot στη Γλυφάδα με μότο “the place to blend your senses”, επιφυλάσσει μία έκπληξη στους επισκέπτες του την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, φιλοξενώντας ένα μοναδικό live act: Το εξαιρετικό νέο μουσικό ντουέτο DuoViolins, θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο μουσικό concept στο ευρύ κοινό, σε ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για το Blends.

Οι DuoViolins είναι η σύμπραξη δυο μουσικών με πολυμορφική καλλιτεχνική δραστηριότητα, του Δημήτρη Ίσαρη, βραβευμένου συνθέτη θεατρικής μουσικής και ιδρυτικό μέλος επιτυχημένου ποπ συγκροτήματος (OtherView) και του Γιώργου Γαϊτάνου, βιολονίστα/συνθέτη με αμέτρητες συμμετοχές σε μεγάλες ορχήστρες και συνεργασίες με διεθνείς και έλληνες καλλιτέχνες όπως Scorpions, Vanessa Mae, Ρουβάς, Βίσση, κ.α. Οι DuoViolins είναι η νέα πρόταση στο ποιοτικό entertainment, με τη συνένωση ηλεκτρικής και έγχορδης μουσικής, συνδυάζοντας το κλασικό με το μοντέρνο!

Ο Δημήτρης και ο Γιώργος είναι οι συν δημιουργοί στο “Take Me To Infinity”, της επιτυχίας που έφτασε στο top50 Shazam παγκοσμίως, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Obsession”, σε συνεργασία πάλι με τον Consoul Trainin, το οποίο ήδη έχει αρχίσει να κάνει αίσθηση σε charts στο εξωτερικό.

duo_violins_afisa_2017_12

Το live των DuoViolins θα αποτελέσει ένα ιδιαίτερο μιξάζ καθώς το Blends τις Πέμπτες έχει εντάξει στο δυναμικό του, ένα εξαίρετο DJ set με τους μοναδικούς Senior Citizens, με τους οποίους θα γίνει ένα ιδιαίτερο «πάντρεμα» μουσικών απολαύσεων.

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου
στις 22:00

Blends
Φοίβης 19, Γλυφάδα
Τηλ. 211 1821711

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here