Η Ευτυχία Μητρίτσα και ο Κώστας Μπουντούρης παρουσιάζουν το νέο τους album “Σωσίβιο” στη σκηνή του Γυάλινου UpStage την Κυριακή 1 Μαρτίου.

Μετά την κυκλοφορία του δίσκου (Νοέμβρης 2014, Μικρός Ήρως) οι δυο τουςκαλούν, με χαρά, καλούς φίλους και συντελεστές με τους οποίους συνεργάστηκαν για τη δημιουργία της καινούργιας τους δουλειάς, να μοιραστούν επί σκηνής τα νέα τραγούδια, καθώς και πολλά άλλα, που ένωνουν τις διαδρομές τους.

Mαζί τους θα βρεθούν η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία συμμετέχει στον δίσκο με το ντουέτο “Κάπου στον κόσμο”, ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, ο Απόστολος Ρίζος και ο Γιώργος Ανδρέου, ο οποίος υπογράφει την καλλιτεχνική επιμέλεια του δίσκου.

mitritsa_afisa_2015_02_01

Το “Σωσίβιο” είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Κώστα Μπουντούρη και το δεύτερο προσωπικό album της Ευτυχίας Μητρίτσα (μετά το δικό της “Μυστικό προορισμὀ”). Οι δυο τους συναντιούνται 4 χρόνια πριν, γράφουν μουσικές και στίχους και προχωρούν παρέα στη δημιουργία ενός ολόκληρου album, συνομιλώντας παράλληλα με τον Γιώργο Ανδρέου, που αναλαμβάνει την καλλιτεχνική παραγωγή.  Ο Κώστας Μπουντούρης υπογράφει όλες τις μουσικές των τραγουδιών. Kεντρική ερμηνεύτρια του υλικού η Ευτυχία Μητρίτσα, η οποία συμμετέχει και στιχουργικά σε τέσσερα τραγούδια του δίσκου. Το δικό τους στιχουργικό στίγμα δίνουν στα υπόλοιπα τραγούδια ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Πόλυς Κυριάκου,  καθώς και ο πρωτοεμφανιζόμενος στη δισκογραφία Λάμπρος Μπαλός.

Σημαντικές στιγμές του album τα δύο ντουέτα της Ευτυχίας με την Ελένη Τσαλιγοπούλου (Κάπου στον κόσμο) και τον Μίλτο Πασχαλίδη (Πηγάδι), καθώς και το τραγούδι που μοιράζεται ερμηνευτικά με τον Κώστα Μπουντούρη (Μνήμη παιδική).

Με εμφανείς τις ποπ επιρροές του Κώστα Μπουντούρη, λόγω των σπουδών του στο Manchester, αλλά και τη βαθύτερη αγάπη του ίδιου και της Ευτυχίας για τον ελληνικό ήχο και την παράδοση, το album κινείται σε ακουστικό ύφος – με ξεχωριστό ενορχηστρωτικό ενδιαφέρον ανά τραγούδι, χάρη και στην παραγωγική δεινότητα του Γιώργου Ανδρέου. Ρυθμικές μπαλάντες, ethnic, swing, pop και classic ηχοχρώματα, φωτίζουν τις διαφορετικές ερμηνευτικές πλευρές της Ευτυχίας και δημιουργούν ένα concept album που ακούγεται από την αρχή ως το τέλος, ξανά και ξανά.

Στο πρώτο του ταξίδι στη σκηνή του Γυάλινου UpStage, το “Σωσίβιο” οδηγούν:
Κώστας Κιλάζογλου: ηλεκτρική κιθάρα
Θοδωρής Κουέλης: ηλεκτρικό κοντραμπάσο
Νίκος Κασσαβέτης: τύμπανα
Δημήτρης Σίντος: πλήκτρα, λαούτο

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
Ώρα έναρξης: 21:30

Γυάλινο UpStage
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν.Σμύρνη
Τηλ: 2109315600

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ : 10€ με κρασί ή μπύρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here