Η Ελένη Περινού, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, παρουσιάζει στη μουσική σκηνή Σφίγγα,
τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Στην άκρη αυτού του κόσμου» που κυκλοφορεί από τον Μετρονόμο.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Παντελής Θαλασσινός, Λιζέτα Καλημέρη, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Χρίστος Τσιαμούλης, Βασίλης Σκουλάς και η ίδια η δημιουργός.

Ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια, στιχουργός και μουσικός, ζει και εργάζεται στην Κρήτη. Η πρώτη της μουσική παρουσίαση με τη φωνή της και με δικούς της στίχους έγινε το 1997 με το άλμπουμ «Περγαμηνή» και ακολούθησε μια συνεργασία χρόνων με τον συνθέτη Χρίστο Τσιαμούλη, όπου δικοί της στίχοι ερμηνεύτηκαν από γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Λιζέτα Καλημέρη, Μανόλης Λιδάκης, Δημήτρης Μπάσης, Σοφία Παπάζογλου, Κατερίνα Παπαδοπούλου κ.ά.

Τα καινούργια της τραγούδια, είναι μια ιστορία ζωής κι ένα καταστάλαγμα ψυχής, που ξυπνούν νοσταλγικές μνήμες και αγγίζουν την καρδιά.

«Της μοίρας τα χρυσά», είναι ένα τραγούδι που ξεχωρίζει, μέσα από την ερμηνεία του Παντελή Θαλασσινού και μας φέρνει σε επαφή με το πιο βαθύ και μυστικό νόημα της ζωής.

«Είν’ η ζωή μας βιαστική» με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, και «Τ’ ουρανού» με την Λιζέτα Καλημέρη, συνεχίζουν στον ίδιο καμβά να κεντούν λαϊκά και έντεχνα ερωτηματικά και αναζητήσεις, πίσω από αυτά που βλέπουν τα μάτια.

«Κει στην άκρη αυτού του κόσμου» με τον Βασίλη Σκουλά, αναδύει την ομορφιά του κρυμμένου παράδεισου της ανατολικής Κρήτης, την πατρίδα του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας, την όμορφη Σητεία.

«Και πίσω απ’ το παράθυρο» μαζί με το «Σ’ ακρωτήρι ξεχασμένο» με τη φωνή του Χρίστου Τσιαμούλη, μας ταξιδεύουν ακόμα σε πιο κρυφά μονοπάτια της ψυχής κι αυτού του μαγικού τόπου.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149

Είσοδος: 13€ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here