Οι «Προσεχώς Μετανάστες» για την επόμενη Παρασκευή 15 Μαΐου στο Bourbon Bar (Γλυφάδα) αποχωρίζονται για λίγο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με πόνο καρδίας (λόγο λήξης πράσινης κάρτας) και καλωσορίζουν στην παρέα τους, τον Σωκράτη Πατσίκα και Σταύρο Σβήγκο παρουσιάζοντας μας την νέα τους μουσικό-κωμική παράσταση «Οι 50 αποχρώσεις των EMIGRE».

ΟΙ EMIGRE, μαζί με τον Σωκράτη Πατσίκα και Σταύρο Σβήγκο, ενώνουν τις δυνάμεις και κυρίως τις αδυναμίες τους μέσα από την παράσταση «Οι 50 αποχρώσεις των Emigre» για να ντύσουν με μουσική και έξυπνο χιούμορ την πολύπλοκη σύγχρονη πραγματικότητα που βιώνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας υπόσχονται μεγάλες δόσεις «βιτσιόζικης» διασκέδασης που περιλαμβάνει φετίχ συνθέσεις από τους EMIGRE και kinky χιούμορ από τους Σωκράτη Πατσίκα και Σταύρο Σβήγκο.

Εκτάκτως για την Παρασκευή 15 Μαΐου, «Οι 50 αποχρώσεις των Emigre» στο Bourbon Bar (Γλυφάδα) με τους EMIGRE, Σωκράτη Πατσίκα και Σταύρο Σβήγκο να ντύνουν τα Fridays Live με τις πιο όμορφες μελωδίες και το πιο επίκαιρο χιούμορ μέσα από μια παράσταση που δεν θα λείπει ούτε ο Grey!

emigre_afisa_2015_05

Λίγα λόγια για τον Σωκράτη Πατσίκα και Σταύρο Σβήγκο:
Ο Σωκράτης Πατσίκας, γνωστός από τις επιτυχημένες σειρές «Εγκλήματα», «Είσαι το ταίρι μου», «Singles», «Safe Sex» και «Βασιλιάδες», με αξιόλογη πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο. Έχει επίσης τραγουδήσει στο τραγούδι τίτλων μαζί με το υπόλοιπο καστ «Πάνω στη τρέλα μου», στην πιο επιτυχημένη ταινία στην Ελλάδα του Νίκου Περράκη, «Λούφα και Παραλλαγή (Σειρήνες στο Αιγαίο)».

Ο Σταύρος Σβήγκος, γνωστός από τις επιτυχημένες σειρές «Κάτω Παρτάλι», «Άγρια Παιδιά», «Ο Πόλεμος των Άστρων», «L.A.P.D.»,  με αξιόλογη πορεία στο θέατρο (Ντόλλυ η προξενήτρα, Ο βιοπαλαιστής στη στέγη κ.ά.)

Bourbon Bar
Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα
Τηλ. 210 9647600

Έναρξη 23:00

Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here