Με δεκαετή πορεία στα μουσικά δρώμενα, τρεις δισκογραφικές κυκλοφορίες και τα επιτυχημένα singles “Η Δίψα” και “Tostaky (Le Continent)”, που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2014, οι Έμμονο Γκρίζο έχουν πλέον κερδίσει το σεβασμό της ελληνικής rock σκηνής και έχουν αποκτήσει το θερμό τους κοινό που τους ακολουθεί πιστά στις live εμφανίσεις τους.

Σήμερα παρουσιάζουν το νέο τους CD, “Στα Ίχνη του Θηρίου“, το οποίο αποτελεί το τέταρτο προσωπικό album των Έμμονο Γκρίζο και κυκλοφορεί από την Final Touch.

Print

Ηχογραφήθηκε στο προσωπικό στούντιο της μπάντας, Timeless Recording Studio, στην Ελευσίνα, και ολοκληρώθηκε στα μέσα του Απρίλη του 2015. Η ηχοληψία έγινε από τον μπασίστα Χάρη Γερουλάκη και η παραγωγή από τους ίδιους τους Έμμονο Γκρίζο.
Η δισκογραφία τους συμπληρώνεται με τα παρακάτω τρία albums: “Γεύση” (2006), “Πίσω από τα φώτα” (2010) και “Βραδύτητα” (2012).

Στις 2 Οκτωβρίου 2015 οι Έμμονο Γκρίζο παρουσίασαν σε avant premiere τη νέα τους δουλεά, η οποία περιλαμβάνει έντεκα συνθέσεις που κινούνται στα πλαίσια του alternative rock με ελληνικό στίχο.

Σε ένα κατάμεστο Hollywood Live Stage με κοινό όλων των ηλικιών τα νέα τραγούδια έτυχαν ιδιαίτερα θερμής υποδοχής. Η βραδιά συμπληρώθηκε με πολλούς guest μουσικούς που μαζί με το συγκρότημα
ερμήνευσαν παλιότερα τους τραγούδια αλλά και διασκευές γνωστών rock τραγουδιών.

Από το νέο τους album οι Έμμονο Γκρίζο παρουσιάζουν το single “Γλυκιά μου θλίψη” το οποίο συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό video clip σε σκηνοθεσία Μανώλη Γεωργακόπουλου.
Το τραγούδι αυτό, σε μουσική Εμμονο Γκρίζο και στίχους του Μπάμπη Τζανιδάκη, κέρδισε το περισσότερο χειροκρότημα στην παρουσίαση του δίσκου!

Πρόκειται για μια δυναμική rock μπαλάντα όπου συνυπάρχουν τα μελωδικά στοιχεία με κιθαριστικά ξεσπάσματα, ο συνδυασμός των οποίων προκαλεί εναλασσόμενα συναισθήματα μελαγχολίας και λύτρωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here