Δύο σημαντικές ερμηνεύτριες, η Ερωφίλη και η Αργυρώ Καπαρού τραγούδησαν στον “Ακροβάτη” με αφορμή το φεστιβάλ “Le Petit Paris d’ Athenes” όπου ερμήνευσαν Γιάννη Σπανό κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Επιστρέφουν και πάλι ανανεωμένες να μας τραγουδήσουν τον έρωτα και την αγάπη.

kaparou_erofili_afisa_2015_11_001

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­”Αυτός o χειμώνας, μας ζητά να αγαπηθούμε ακόμα πιο πολύ, η συντροφιά και η τρυφερότητα θα’ναι το πιο γλυκό πιοτό.” Αυτό σκεφτήκαμε με την Ερωφίλη και φτιάξαμε μια παράσταση, με τραγούδια που ενώνουν τις καρδιές μας και δυναμώνουν την ελπίδα.

Σαν τραγουδίστριες μας ενώνουν πολλά. Στη γειτονιά του Μεταξουργείου μεγαλώσαμε, γελάσαμε και σπουδάσαμε τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Ο “Ακροβάτης” είναι το στέκι μας, οι συνεργασίες μας με το Γιάννη Σπανό, τη Λίνα Νικολακοπούλου, το Σταμάτη Κραουνάκη, αλλά και τον παραγωγό Κώστα Χατζηδουλή που μας πρωτοσύστησε στη δισκογραφία, είναι μόνο λίγα απ’ όσα μας ενώνουν.

Είπαμε σ’ αυτό το πρόγραμμα να γίνουμε ένα με τον κόσμο σε κάτι συλλογικό. Να τραγουδήσουμε τον έρωτα, την αγάπη και την ελπίδα. Περιουσία μας, οι δημιουργοί: Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Σπανός, Ξαρχάκος, Μούτσης, Πλέσσας, Κραουνάκης, Ζαμπέτας, Γκάτσος, Νικολακοπούλου, Κατσούλης, Ποάλας, Ελευθερίου, Παπαδόπουλος…..κ.α.

Σας περιμένουμε να συνταξιδέψουμε σ’ αυτή τη χαρά,
Αργυρώ Καπαρού και Ερωφίλη

Από Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στον “Ακροβάτη”

Παρέα με ένα γκρουπ εξαιρετικών μουσικών:

Ευαγγελία Μαυρίδου – πιάνο
Κοσμάς Κοκόλης ­ μπουζούκι και τραγούδι
Αγγέλικα Παπανικολάου – ακορντεόν και
Άγγελος Χρονάς ­ κιθάρα.

Επιμέλεια ορχήστρας: Ευαγγελία Μαυρίδου, Κοσμάς Κοκόλης.

Ώρα έναρξης 22.30

ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ
Μαιζώνος κ Ψαρών 26, Μεταξουργείο
τηλ. 210 5230750

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here