Επιστροφή στο χώρο που συνδέθηκε περισσότερο απ’ οποιονδήποτε άλλον στην Αθήνα, για τη Φωτεινή Βελεσιώτου αυτόν τον χειμώνα, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Από τις 6 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή, θα στεγάζει τη νέα σειρά εμφανίσεων της, στις οποίες κάθε εβδομάδα θα συμμετέχει ένας σημαντικός καλεσμένος, με πρώτο καλεσμένο, τον Κώστα Μακεδόνα.

Η ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου δύσκολα χαρακτηρίζεται, παρ’ όλα αυτά αποτελεί μια γέφυρα που μας ενώνει με το πιο αρχέγονο, το πιο αληθινό κομμάτι του τραγουδιού και της έκφρασης. Συγκινεί με τον πιο άμεσο τρόπο, τραγουδώντας παλιά λαϊκά που άφησαν εποχή καθώς και τραγούδια όπως οι “Μέλισσες” και τα “Διόδια” που την καθιέρωσαν στις καρδιές του κοινού αλλά και το πρόσφατο “Πόσο πονάει η καρδιά” από το νέο της album “Ένας κύκλος είναι όλα”.

Από το πρόγραμμα της δε θα μπορούσαν να λείπουν κλασσικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας και μας αρέσει να τα τραγουδάμε.

Μαζί της η ανερχόμενη τραγουδοποιός Κωνσταντίνα Πάλλα η οποία έχει κυκλοφορήσει ήδη την πρώτη της δισκογραφική δουλειά από τη MINOS EMI με τίτλο “Όνειρα” και έχει γράψει για τη Φωτεινή Βελεσιώτου το ήδη αγαπημένο, “Πόσο πονάει η καρδιά”.

Σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο, ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα και ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν

Από τις 6 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή
Ώρα έναρξης 22:30

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου special guest ο Κώστας Μακεδόνας
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου special guest ο Δημήτρης Υφαντής και ο Ζαχαρίας Καρούνης
Παρασκευή 10 Ιανουαρίου special guest ο Εισβολέας
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου special guest οι Αναστασία Μουτσάτσου, Σωτηρία Σουσάνη και Εύα Λουκάτου
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου special guest ο Μπάμπης Στόκας
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου special guest η Μάρθα Φριντζήλα

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315600

Τιμές:
13€ με μπύρα/κρασί στο bar
15€ με ποτό στο bar
23€ με ποτό στο τραπέζι (β’ ποτό 7)
65€ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
130€ φιάλη ποτού ανά 4 άτομα

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο viva.gr
ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
τηλεφωνικά στο 11876

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here