«Στην κρίσιμη καμπή του χρόνου, αν τύχει και η ζωή σου φέρει μια καίρια συνάντηση πρέπει να μην ξαστοχήσεις, να της ανταποκριθείς.
Όμως μπορείς;
Τι θα συμβεί αν θελήσεις να το διερευνήσεις;»

Η «Φθινοπωρινή Ιστορία» του Αλεξέι Αρμπούζωφ, είναι μια τρυφερή ιστορία γεμάτη χιούμορ και ανατροπές, που δείχνει το πώς ο έρωτας και η ανάγκη για ζωή, μπορούν να νικήσουν τον χρόνο και να μας γεμίσουν αισιοδοξία.

Η σκηνοθέτις, Μάνια Παπαδημητρίου αναφέρει: «Είναι η ιστορία, που μας λέει πως η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία από μας και συχνά μας κάνει δώρα, που μοιάζουν παράταση χρόνου. Σαν μια πίστα παιχνιδιού, μέσα στην οποία κερδίζεις ακόμα δυο ζωές. Μέσα σε μια ψηφιακή πραγματικότητα, οι δύο ήρωες του έργου συναντιούνται και συγκρούονται, για να συμφιλιωθούν και να αγαπηθούν με τον πιο ανάποδο τρόπο, που μπορεί να φανταστεί κανείς».

Η Άννα Γεραλή και ο Λάμπρος Τσάγκας ενσαρκώνουν τους ήρωες του έργου με τρυφερότητα και χιούμορ. Μετά από χρόνια παράλληλης θεατρικής πορείας, οι παλιοί συμφοιτητές στη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ίδια θεατρική σκηνή. Τη μουσική στο έργο του Αρμπούζωφ, υπογράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Το «Θέατρο Κνωσός» συμπλήρωσε πέρυσι σαράντα χρόνια ιστορίας. Ξεκίνησε το 1978 ως «Παλκοσένικο», με δημιουργούς τον Χρίστο και τον Λάμπρο Τσάγκα. Όλα αυτά τα χρόνια της δημιουργικής πορείας του, περισσότεροι από 800 καλλιτέχνες, συνεργάστηκαν σε κλασικά και σύγχρονα έργα, ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Το ιστορικό θέατρο, μπαίνει πλέον, σε μια νέα εποχή.

Αυτή η θεατρική σεζόν, θα είναι μια γιορτή διαρκείας στο «Κνωσός» με πολλές δράσεις , με παλιούς και νέους φίλους και με συνεργάτες, που συνετέλεσαν στη πορεία του και συνέτειναν στο να αντέξει στο χρόνο και να μεγαλουργήσει στις άγονες μέρες της οικονομικής και πολιτιστικής κρίσης.

Συντελεστές
Μετάφραση: Παυλίνα Γαλανοπούλου
Σκηνοθεσία: Μάνια Παπαδημητρίου
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Βοηθός Σκηνοθέτη : Δανάη Καλαχώρα
Σκηνογραφία & video art: Χριστίνα Οικονόμου
Κοστούμια: Κώστας Κουβάτσος
Φωτισμοί: Δημήτρης Παπαδόπουλος
Προβολή – Επικοινωνία: Brainco S.A

Παίζουν: Άννα Γεραλή, Λάμπρος Τσάγκας

Πρεμιέρα: Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Παραστάσεις
Σάββατο, 20:00
Κυριακή, 19:30

Διάρκεια παράστασης: 120΄, με διάλειμμα 10΄.

Θέατρο Κνωσός
Πατησίων 195 & Κνωσού 11, Κυψέλη
Τηλ. 210 8677070

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 12 €
Φοιτητικό, πολύτεκνοι, ΑμεΑ , group άνω των 10 ατόμων: 8 €

Προπώληση: viva .gr και στο ταμείο του θεάτρου

*Ειδική προσφορά, εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ, στους θεατές που θα τα προμηθευτούν από σήμερα, μέχρι την ημέρα της πρεμιέρας στις 23/11.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here