Η FUGA, η πιο… διεφθαρμένη κωμωδία του Jordi Galceran (“Μέθοδος Gronholm”, “Δάνειο”), που παρουσιάζεται [για πρώτη φορά στην Ελλάδα] με μεγάλη επιτυχία ήδη από τις 19 Μαρτίου, στο θέατρο OLVIO, συνεχίζει τις παραστάσεις μετά το Πάσχα και έως τις 29 Μαΐου, προσθέτοντας και την Παρασκευή στις ημέρες των παραστάσεων.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς υποδύεται έναν -υπό παραίτηση- Yπουργό, η Φαίη Ξυλά στο ρόλο μιας μυστηριώδους πλασιέ, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος, η Μπέτυ Αποστόλου το call-girl και ο Γιώργος Χρανιώτης εμφανίζεται σε ρόλο… έκπληξη!
Το έργο του Καταλανού συγγραφέα ξεκινάει ως πολιτική σάτιρα και εξελίσσεται σε ένα ανελέητο γαϊτανάκι ανατροπών και αποκαλύψεων που δεν σε αφήνει, ως την τελευταία στιγμή, να θεωρήσεις τίποτα δεδομένο.
ΤΟ ΕΡΓΟ
Ο Υπουργός Ισίδρο Γκαλιάνα παραιτείται λόγω ενός σκανδάλου που αποκαλύφθηκε εις βάρος του και ετοιμάζεται να δώσει τέλος στη ζωή του, στη βίλα που «κέρδισε» με τις κομπίνες του. Πριν «φύγει» θέλει να καλέσει για πρώτη και τελευταία φορά μια… επαγγελματία. Από τη βίλα όμως θα περάσει όχι μόνο ένα call-girl αλλά και μια μυστηριώδης πλασιέ, ένας πληρωμένος δολοφόνος και μια… μουγκή παράλυτη πεθερά.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης
Σκηνικά – Κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη
Επιμέλεια Κίνησης: Νατάσα Παπαμιχαήλ
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ισιδώρα Δωροπούλου, Γεράσιμος Σκαφίδας
Παραγωγή: Θέατρο OLVIO
ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ
Αλέξανδρος Μυλωνάς
Φαίη Ξυλά
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
Γιώργος Χρανιώτης
Μπέτυ Αποστόλου
Θέατρο OLVIO
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός
Τηλ. 210 3414118
Ώρες κράτησης εισιτηρίων: 17:00 – 21:00
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:15
Διάρκεια: 95 λεπτά (χωρίς το διάλειμμα)
Τιμές εισιτηρίων:
Στο ταμείο: 14 € κανονικό, 10 € μειωμένο (για φοιτητές, ανέργους, ΑΜΕΑ)
Στην προπώληση: 12 € κανονικό, 8 € μειωμένο (για φοιτητές, ανέργους, ΑΜΕΑ)
Προπώληση Εισιτηρίων: VIVA.GR