Η Γεωργία Νταγάκη παρουσιάζει το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ “Φόβος” (Phobieστον Ιανό την Παρασκευή 6 Μαρτίου!

Ο “Φόβος” (Phobie) κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν και πρόκειται για μια  διεθνή παραγωγή  που ξεκίνησε στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε δε και εκδόθηκε στο Βερολίνο την Meisel Music, στο διάσημο της οποίας Hansa studioέχουν ηχογραφήσει καλλιτέχνες όπως οDavid Bowie οι Cure και οι Depeche Mode. Μια εταιρεία που αναγνωρίζει στην Γεωργία Νταγάκη την διεθνή εμβέλεια που έχει ο ήχος και οι εκρηκτικές της παραστάσεις και κυκλοφορεί το album σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα και την Κύπρο η διανομή γίνεται από την M.L.K(MusicLinksKnowledge).

ntagaki_afisa_2015_03_01

Με διάρκεια πάνω από 50 λεπτά ο ‘’Φόβος’’ περιλαμβάνει  9 νέα τραγούδια, 2 διασκευές και 1 ορχηστρικό, σε μουσικές και στίχους της Γεωργίας Νταγάκη  αλλά και των Αντώνη Μιτζέλου, Σταύρου Σιόλα, Ανδριάνας Μπάμπαλη ,  Οδυσσέα Ιωάννου,  Ορέστη Ντάντου, Πόλυ Κυριάκου, Γιάννη Ηλιόπουλου,  Γιάννη Σκούταρη,  Σταύρου Σταύρου, Γιάννη Πλιάγκου, Ηλιάνας  Λυκούδη,  Ηλία Βασιλαρά, Ψαραντώνη  και  Mariς Boine Persen.

Μοιράζοντας πλέον τον χρόνο της στην Ελλάδα και το εξωτερικό δίνει ένα νέο ραντεβού με το ξεχωριστό και απαιτητικό κοινό της στον Ιανό την Παρασκευή 6 Μαρτίου για την παρουσίαση του δίσκου και του νέου μουσικού της προγράμματος. Μια βραδιά γιορτή που θα τιμήσουν αγαπημένοι καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής του θεάτρου και της λογοτεχνίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ιανός
Σταδίου 24, Αθήνα
Τηλ: 210 3217917

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here