Η νέα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου παρουσιάζει στις 4 Οκτωβρίου στο café του Νομισματικού Μουσείου τα τραγούδια της και όλα όσα αγαπά από την ελληνική και την διεθνή δισκογραφία.

Με την φρεσκάδα της, τη νιότη και το ταλέντο της εμφανίστηκε στην μουσική πραγματικότητα πριν ένα χρόνο με το πρώτο της τραγούδι δημιουργώντας από το πρώτο άκουσμα μια γλυκιά προσμονή για τη συνέχεια, κάνοντας αίσθηση στο ραδιοφωνικό τοπίο. Με μια ιδιαίτερη χροιά και ερμηνεία και την ασφάλεια που της παρέχει μια ολοκληρωμένη μουσική παιδεία, αποφάσισε λίγους μήνες αργότερα να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα. «Όλα όσα αγαπώ», μια ειλικρινής τοποθέτηση και τίτλος του πρώτου της άλμπουμ, ενός δίσκου που υπογράφει η ίδια ως δημιουργός και περιλαμβάνει 6 πρωτότυπα τραγούδια και δύο διασκευές.

yanna_vasileiou_interview_03_2015_ 019

Στο live της στον πιο δροσερό κήπο της πόλης, θα παρουσιάσει φυσικά τα νέα της τραγούδια και ανάμεσα σε άλλα και επιλεγμένα κομμάτια από σπουδαίους έλληνες και διεθνείς συνθέτες (M. Χατζιδάκις, Μ. Σουγιούλ, Cole Porter, Irvin Berlin, Σ. Κραουνάκης, Α. Ιωαννίδης, Γ. Χριστοδουλόπουλος, Δ. Γαλάνη, Κ. Γιαννίδης, Θ. Μικρούτσικος), αγαπημένα της από τη σύγχρονη έντεχνη παραγωγή και υπέροχα τραγούδια από την διεθνή δισκογραφία. Το live αυτό θα έχει όλα όσα την συγκινούν: ωραία τραγούδια, καλούς μουσικούς, ευφάνταστες ενορχηστρώσεις, ρυθμό, κέφι και καλή παρέα.

Οι συνεργάτες παίζουν για την Γιάννα ένα σημαντικό ρόλο. Τόσο στον δίσκο της όσο και στο live που ετοιμάζει συνεργάζεται με εξαιρετικούς, υπερταλαντούχους και ξεχωριστούς μουσικούς και καλλιτέχνες. Ο Δημήτρης Καλαντζής, ο Αντώνης Ανδρέου, ο Δημήτρης Σεβδαλής και η ίδια αναλαμβάνουν τις ενορχηστρώσεις του προγράμματος ενώ παράλληλα την πλαισιώνουν σπουδαίοι μουσικοί: ο Jim Staridas στο τρομπόνι, ο Βαγγέλης Κατσαρέλης στην τρομπέτα, ο Γιώργος Λιμάκης στην κιθάρα, οΔημήτρης Καλαντζής στο πιάνο, ο Ντίνος Μάνος στο μπάσο και ο Βασίλης Ποδαράς στα τύμπανα.

Σε μια εποχή πλαστικότητας και ταχύτητας, η Γιάννα Βασιλείου γράφει την δική της μουσική ιστορία με προσεκτικά βήματα και μας καλεί να αποφύγουμε οτιδήποτε ψεύτικο, να απολαμβάνουμε την καλή μουσική και την αλήθεια των πραγμάτων. Στο live της στο café του Νομισματικού Μουσείου θα έχουμε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε καλύτερα και να την απολαύσουμε ζωντανά σε ένα πρόγραμμα ξεχωριστό, φτιαγμένο από όλα όσα αγαπάει και όλα όσα ξεχωρίζουν και διαρκούν στο πέρασμα του χρόνου γιατί είναι αληθινά!

Δεν υπάρχει εισιτήριο εισόδου για τις συναυλίες – Υποχρεωτική η κατανάλωση ενός ποτού για την παρακολούθηση του live

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015
Στις 21:00

Νομισματικό Μουσείο
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here