«Η Ηχώ των δρόμων»… Ένα αξιόλογο μουσικό σχήμα από τον Βόλο, ξεκινά τώρα τη διαδρομή του, με στόχο να αφήσει το προσωπικό του αποτύπωμα και στίγμα στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας. Ετοιμάζει αποσκευές και κατεβαίνει την Τετάρτη 13 Απριλίου στο Γυάλινο- UpStage για να μας συστηθεί και να μας συστήσει τη δική τους… ηχώ!

Η «Ηχώ Των Δρόμων» αποτελείται από τους: Απόστολο Καμακά, φωνή – κιθάρα, Κάτια Ορφανού, φωνή, Ιάσονα Τουφεξή βιολί – φωνητικά, Σπύρο Αποστόλου, κρουστά – φωνητικά και Ανέστη Κουρδή, ηλεκτρικό μπάσο.

ixw_twn_dromwn_2016_04_001

Έχουν έδρα το Βόλο. Δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2013 και μετρούν ήδη αρκετές εμφανίσεις στο νομό Μαγνησίας αλλά και πάρα πολλές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σχηματίστηκαν για να εκφράσουν την αγάπη τους στο έντεχνο τραγούδι αλλά και να πειραματιστούν, να αυτοσχεδιάσουν, να δημιουργήσουν … παράλληλα έχουν αρκετές επιρροές και από την ελληνική παραδοσιακή μουσική και η διάθεσή τους είναι μονίμως ροκ.

Το σχήμα έχει ήδη ηχογραφήσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Του ορίζοντα σελίδες – κεφάλαιο πρώτο» που κυκλοφόρησε στα τέλη Φεβρουαρίου.

Τα τραγούδια που επιλέχθηκαν και διασκευάστηκαν είναι τραγούδια των: Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μαρία Δημητριάδη, Θάνου Μικρούτσικου, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Παντελή Θαλασσινού, Νίκου Ξυλούρη, Μάνου Λοΐζου, Γιάννη Μαρκόπουλου, Νικόλα Παπάζογλου, Ορφέα Περίδη, Νατάσα Μποφίλιου κ.α.

Τετάρτη 13 Απριλίου
Ώρα Έναρξης 22:00

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη,
Τηλ. 210 9315600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here