H Idra Kayne είναι με βεβαιότητα η αποκάλυψη της soul funk σκηνής της χώρας μας. Με υπέροχα ολοκληρωμένη φωνή, με τόσο ζωντανή και μεστή σκηνική παρουσία, που νομίζεις πως η σκηνή είναι φτιαγμένη γι’ αυτήν.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Με σπουδές 15 ετών στον χορό (κλασικό μπαλέτο και jazz), στη φωνητική (με τη Νένη Ζάππα, ενώ το 2007 αποφοίτησε από το Vocal Art Academy), με σεμινάρια τραγουδιού, σύνθεσης, ενορχήστρωσης και beatbox στο Rotterdam.

Το 2007 εμφανίστηκε ως support act των DeLa Soul στο φεστιβάλ “Meet The Streets” και από το 2008 έως και σήμερα συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες δισκογραφικά αλλά και σε live εμφανίσεις. Με τη μουσική ασχολείται επαγγελματικά από το 2000, οπότε και ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις της σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Τον Νοέμβριο του 2017 κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο “MicDrop”, σε παραγωγή του Δημήτρη Νάσσιου a.k.a Quasamodo, με 10 original συνθέσεις που περιλαμβάνουν και δύο συνεργασίες έκπληξη με τον Βρετανό rapper Coppa και τον Πάνο Μουζουράκη.

20_xronia_gyalino_live_019_idra_kayne

Mια μίξη από Soul, R’n’B, Hip Hop και Pop, η Idra Kayne ξεσηκώνει το κοινό σε κάθε της Live. Aυτή την περίοδο πραγματοποιεί εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό την προώθηση του νέου της δίσκου. Επόμενη στάση της, το Faust, την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου.

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου

FAUST
Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12, Αθήνα
Πληροφορίες – κρατήσεις: τηλ: 210 3234095

Γενική Είσοδος: € 7 (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here