Ο Γιώργος Χρανιώτης και το συγκρότημά του “Imitate your mother, επιστρέφουν στο Faust την Τετάρτη 15 Απριλίου, για ακόμα ένα live γεμάτο ενέργεια, που ηλεκτρίζει μυαλό και σώμα!

Όλα ξεκίνησαν στην τροπική ζούγκλα της Κυψέλης. Εκεί για πρώτη φορά, χρησιμοποιώντας δύο καλάμια μπαμπού, ο Λεβέντης ή Άνιμαλ ή Σταλόνε ή King of the Beach ή Βαραβάς ή… έμαθε να παίζει κάδους απορριμμάτων και στη συνέχεια ντραμς και άλλα όργανα όπως τρομπέτα. Όμως ένοιωθε μόνος.

Μια μέρα λοιπόν, βγαίνει στο δρόμο, και δρόμο παίρνει, δρόμο αφήνει, βρίσκει στο διάβα του τον Χρανιώτη ή Χραν ή Χρανιόλα που με λυρικά ουρλιαχτά σκίζει τη νύχτα, τα αφτιά και τα νυχτικά της πόλης.

– Θέλεις να παίξουμε; ρωτά ο Λεβέντης.

– Αμέ! απαντά ο Χρανιώτης.

– Να πάρουμε και τον Βελούζο να παίξει καμιά κιθάρα, λέει ο Λεβέντης.

– Αμέ! απαντά ο Χρανιώτης.

Ο Βελούζος ή Βελούζος γαλουχημένος στους κήπους των αμπέλων από μία αγέλη γεροκεντρόλλυκων έχει μόλις γυρίσει από την αυτοεξορία του, στη νήσο Τήνο, έτοιμος για γερό ροκ εντ ρολλ. Αμέσως πιάνει την κιθάρα και με τους δύο φίλους του ξεκινάνε με όχημα τα Yafka Studios το μακρινό τους ταξίδι.

Ταυτόχρονα στις φαβέλες τις Κηφισιάς μεγαλώνει ένα παιδί. Είναι γνήσιος απόγονος του θαλασσοπόρου και υποβρύχιου ερευνητή Steve Zissou από τον οποίο έχει κληρονομήσει τη δίψα για περιπέτεια αλλά και αμαρτία. Είναι ο Παύλος Ζήσου που με το μπάσο, την κιθάρα και την αγγελική – δαιμονική του φωνή γίνεται το τέταρτο μέλος του πληρώματος της αποστολής Imitate Your Mother. 

Imitate Your Mother ήταν η φράση που μυστηριωδώς εμφανίστηκε στον τοίχο του σαλονιού του Χραν. Εκείνος με θρησκευτική μανία ξεκίνησε να αναζητά το νόημα αυτής της φράσης μαζί με τους τρεις φίλους του. Μέσα από τη μουσική και την όρεξη για χαρωπό παιχνίδι, κάποια μέρα θα βρεθεί η εξήγηση.

Την Τετάρτη 15.04.2015, λοιπόν, οι Imitate your Mother θα βρίσκονται στο Faust σε καινούριες περιπέτειες…

imitate_your_mother_2015_04

Οι Imitate Your Mother είναι:
Γιώργος Χρανιώτης (φωνή)
Παύλος Ζήσου (μπάσο)
Κώστας Λεβέντης (ντραμς)
Πάνος Βελούζος (κιθάρα)

FAUST
Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12, Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 210 3234095

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ χωρίς κράτηση // 8 ευρώ με κράτηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here